Life&style

Nije pronašla pravog pa se udala za - sebe!

Talijanka Laura Mesi žarko je željela pronaći idealnog supruga, a kad joj to nije uspjelo do 40. godine, odlučila je ne čekati više i uzeti stvar u svoje ruke. Naime, udala se sama za sebe

OK, je li ovo potez očajnice ili potez vrlo duhovite žene? Mnoge žene još kao djevojčice maštaju kako će izgledati njihovo vjenčanje i planiraju ga, a dan kad zazvone svadbena zvona često se (posebno u američkim filmovima) smatra "najljepšim u životu". Vjerojatno je i Taijanka Laura Mesi u toj kategoriji. Ovoj je Talijanki dosadilo čekanje da se taj velik dan dogodi, čak ni muškarca s kojim se trebao dogoditi nije bilo na vidiku, pa je odlučila da to više nema smisla. Zapravo, odlučila je da muškarac nije ni potreban. 

Go, girl!

I tako je organizirala vlastito vjenčanje. Sve je bilo tu: bijela vjenčanica, zlatni prsten, raskošna torta, prijatelji, nedostajao je samo muž. „Prva single-mladenka Italije“, rekla je za sebe Laura nakon što je održana ceremonija vjenčanja bez supruga, a to su ime prigrlili i novinari koji već nekoliko dana o Lauri izvještavaju kao o fenomenu. 

 | Autor: miss miss

Nije baš malo ni koštalo!

Na feštu, u elegantni restoran kod Milana, mladenka je pozvala 70 gostiju, a laura, inače trenerica fitnessa, bila je vrlo elegantna u bijeloj haljini i s buketom cvijeća. Jedan prijatelj pročitao je vjenčani zavjet. U restoranu se rezala svadbena torta na kojoj, prigodno, stajala samo figura mladenke. Naravno, nosila je i vjenčani prsten. „Bilo je to pravo klasično vjenčanje, nedostajao je tek mladoženja. Ja sam prva single-mladenka Italije!“, izjavila je atraktivna plavuša koja je za vjenčanje iskrcala 10.000 eura. Fotografije „vjenčanja“ brzo su se proširile talijanskim medijima. 

Pogledaj galeriju fotografija sa vjenčanja: … https://goo.gl/UzCg5n 

Laura nije jedina!

No zapravo, kad malo pročačkate po internetu, shvatite da Laura nije tako jedinstven slučaj. O sličnima su izvještavali britanski mediji. The Telegraph je tako izvjestio kako je 38-godišnja Sophie Tanner, pr konzultantica ovog proljeća proslavila drugu godišnjicu (sretnog) braka same sa sobom. Suprg nije prisustvovao tome jer ga nema, naravno. Dok je The Sun pak pisao o još jednoj singlici kojoj je dojatila potraga pa se ove godine, isto kao Laura, u svojoj četrdesetoj vjenčala sama sa sobom. Dotična Lynne Gollogly za novine je izjavila kako "ju uopće ne zanima biti u vezi i da je vrlo sretna kako je baš ona svoja odabranica.

Pretvara li se ovo u trend?

  

Photo: None

Komentari 0