Life&style

Obrok za junake: razonoda u zdjelici

dm marka Dein Bestes nudi ukusnu mokru hranu za svaku pseću njušku te uravnotežene obroke

Većina pasa ima iste želje po pitanju pseće hrane. Ali ne treba svakome od njih ista porcija. S visokokvalitetnim Dein Bestes proizvodima individualno se mogu obroci prilagoditi potrebama vašeg ljubimca.

Prvi sastojak – meso

Meso je važan izvor proteina za optimalnu prehranu pasa. Dein Bestes nudi kvalitetnu mokru hranu koja dolazi bez nepotrebnog šećera, žitarica ili konzervansa kao i bojila i aroma i koja korištenjem različitih vrsta mesa unosi promjenu u planu prehrane Vaših najdražih četveronožaca. Dein Bestes dostupan je u varijantama: Dein Bestes 100 % piletina i Dein Bestes obrok za junake 100 % svinjetina i ispunit će sve pseće želje. Sve vrste mesa potječu 100 posto iz Njemačke.

Drugi sastojak – povrće

Kako za čovjeka tako je i za životinju pored unosa proteina važna i konzumacija povrća. Dein Bestes potpuna hrana za pse opskrbljuje vašeg ljubimca svim važnim vitaminima, hranjivim i balastnim tvarima. Njezina lagana receptura s uravnoteženim odnosom proteina i energetske vrijednosti pomaže vašem psu pri održavanju idealne tjelesne mase i izmjeni tvari te jača imunitet. Obogaćena je kalcijem, inulinom i biotinom, pomaže pri stabilizaciji crijevne flore, prirodnoj vitalnosti zubi i kostiju te sjaju dlake.

Savjet: Nemojte psu istovremeno davati suhu i mokru hranu jer svaka vrsta ima različito vrijeme koje je potrebno za probavljanje. Psi u tom slučaju mogu reagirati s probavnim tegobama.

Miks vitamina i minerala

Dein Bestes suhi kolačići ukusna su poslastica za pse s pažljivo odabranim hranjivim tvarima za rast i razvoj vašeg ljubimca. Vitamini i minerali poput kalcija brinu se za čvrstoću kostiju i zubi vašeg ljubimca. Zbog svojih različitih oblika i okusa ovi će kolačići biti prava delicija u odnosu na uobičajene poslastice.

 

Photo: dm.hr