Life&style
Ovi dani u kolovozu utjecat će na sve horoskopske znakove

Obrati pozornost! Ovi dani u mjesecu kolovozu važni su i utjecat će na sve horoskopske znakove

  • Lavlja vrata, pun mjesec i retrogradni planeti…
  • Svi horoskopski znakovi mogu očekivati neke uzbudljive događaje u kolovozu
  • Otkrivamo koji će dani biti osobito važni

Trenutačno imaš osjećaj kako je sve kaotično? Nije ni čudo, jer ćeš početkom kolovoza još uvijek osjećati posljedice astroloških događaja krajem srpnja. Ovdje su se tri planeta promijenila u novi znak: Mars je sada u djevici, Merkur u lavu i Jupiter u vodenjaku. Ali nije samo srpanj mjesec koji ima mnogo za ponuditi…

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka više od svih djeluju magnetskom privlačnosti na druge Rubrika Life&style Life&style

Ove dane u kolovozu trebaju upamtiti svi horoskopski znakovi

Posebno čaroban dan je 8. kolovoza (koji se naziva i 8-8) kada se otvaraju takozvana Lavovska vrata. Sirius, najsjajnija zvijezda na nebu postaje vidljiva na današnji dan svake godine i, u kombinaciji s moćnim suncem u lavu, činit će savršene temelje za manifestaciju ciljeva. Osim toga, u lavu je na ovaj dan mlad mjesec koji svim znakovima zodijaka daje još više hrabrosti, snage i strasti.

U prvoj polovici kolovoza Venera i Mars su pod znakom djevice, što će nekima od nas iznijeti na vidjelo neizvjesnosti i strahove.

Međutim, od 19. kolovoza Uran će započeti svoje povratno putovanje. Ova ležerna retrogradna faza, koja će trajati do 18. siječnja 2022. godine, omogućuje da nam se vrati razboritost i smirenost.

Rođeni u lavu i vodenjaku trebali bi pripaziti na 20. kolovoza, jer će se ovdje retrogradni Jupiter suočiti sa suncem i biti najsvjetliji objekt na noćnom nebu. Za oba horoskopska znaka to može dovesti do ometanja njihovih planova te im stvari mogu pomalo izmaći kontroli.

Zašto je prekrasno, ali i užasno komplicirano imati jednog lava u svom životu?

Možda vas zanima Evo koji su najljepši horoskopski znakovi te što su zvijezde predodredile ostalima Rubrika Life&style Life&style

U kolovozu se nalazimo u sličnoj situaciji kao na početku godine, jer su i Jupiter i Saturn sada pod znakom Vodenjaka. Kad smo već kod toga, 22. kolovoza očekuje nas pun mjesec u znaku vodenjaka koji izaziva želju za raznolikošću u svim horoskopskim znakovima. Pripremite se za iznenađenja! Također je sjajno vrijeme za rješavanje sukoba.

U kolovozu uživaj u lavovskoj zagrijavajućoj energiji i provedi što više vremena u prirodi.

Photo: Shutterstock

Komentari 0