Life&style

Obožavaš "Despacito"? Onda poslušaj i ovih 5 latino hitova!

Deeeespaaacito! Ma tko još ne pjeva ovaj ultimativni ljetni hit iz svega grla (i s totalno iskrivljenim španjolskim?!). Otkrivamo ti još neke stvari koje zovu na ples!

Ovo ljeto uzbuđeno možemo zaključiti da je nakon godina rnb, rap i EDM hitova došlo vrijeme za pravi vrući latino hit; latino muzika radi opaki comeback! "Despacito" Luisa Fonsija neupitno je pjesma po kojoj će se pamtiti ljeto 2017. (a možda i cijela godina!), a nakon njega izašla je i "Wild Thoughts" DJ Khaleda s poznatim semplom, onim pjesme "Maria, Maria" od Santane, pa J. Balvin s "Mi Gente", a zatim je i brže bolje Jennifer Lopez uzela stvari u svoje ruke i izdala pjesmu na španjolskom - "Ni Tú Ni Yo". Sigurni smo da tu lista ne staje... 

No jesi li znala da ispred tebe stoji cijena bogata latino scena za otkriti? Možda si fan balada, možda voliš tipične španjolske ljubiće, a možda i hitove s neopisivo dobrim ritmom. Miks svega toga donijet će ti i reggaeton, iznimno plesna muzika na koju je teško ostati imun. Saznaj u nastavku neke starije i novije hitove na koje je teško ne početi cupkati na mjestu.

1) Aventura ft. Don Omar & Romeo Santos - Ella Y Yo

Reggaeton ljubavni klasik kojega se sjećaju svi pravi obožavatelji latino glazbe - tipičan zavodljiv latino ritam s puno drame, totalno autentično!

 

2) Daddy Yankee - Lo que pasó pasó

Daddy Yankee jedan je od najkomercijalnijih latino izvođača, a ovo je odlična reggaeton stvar.

 

3) J Balvin ft. Pharrell Williams, BIA, Sky - Safari

Ovako zvuči moderni latino zvuk u dobroj suradnji; prigušeno, seksi, pomalo neobično, i tjera te da je slušaš uvijek iznova...

 

4) Shakira ft. Maluma - Chantaje

Još jedna seksi pjesmica iz radionice hitova vatrene Shakire. Džepna Venera svako malo izbaci novu stvar na španjolskom, ali nakon niza dosadnjikavih, napokon imamo novi banger, u suradnji s atraktivnim latino imenom Malumom.

 

5) INNA ft. Erik - Ruleta

Novi Innin hit taman je na onoj ugodnoj tankoj granici latino i EDM ritma. Idealna za izvijanje u mračnom kutku nekog kluba za curke koje latino još nije sasvim osvojio.

 

Photo: YouTube

Komentari 0