Life&style
Film Unfrosted: Pop-Tart Story

Objavljen je prvi isječak iz Seinfeldovog filma 'Unfrosted: The Pop-Tart Story', a i datum izlaska

  • Prva snimka iz filma 'Unfrosted' Jerryja Seinfelda otkriva zvjezdanu glumačku postavu u biografskoj komediji o kultnom slatkišu 'Pop Tart'
  • U filmu također glume Melissa McCarthy, James Marsden i Amy Schumer
  • Snimke iz filma 'Unfrosted: The Pop-Tart Story' objavljene su zajedno s otkrivanjem datuma izlaska 

Ovaa je komedija temeljena na istinitoj priči o natjecanju Kellogg’sa i Posta iz 1963. u stvaranju slastice/kolača koji će promijeniti tijek američkog doručka. U filmu, uz Jerryja Seinfelda, glume Melissa McCarthy, James Marsden, Amy Schumer, Hugh Grant, Fred Armisen, Maria Bakalova, Jim Gaffigan i Christian Slater – doista impresivna ekipa, zar ne? 

U snimci možemo vidjeti zaprepaštenog Seinfelda, koji najprije ostaje bez daha zbog koncepta 'desert za doručak!'. Scena zatim prelazi na isječak onoga što izgleda kao promotivni video za Pop-Tarts koji završava nesretnom eksplozijom od koje Seinfeld i McCarthy bježe. Scena zatim prelazi na lik Amy Shumer, koja govori: „U kutiji uvijek postoji iznenađenje.“

Uz snimku, Netflix je objavio i sliku iz filma 'Unfrosted', koja prikazuje zvijezde Seinfelda, McCarthy, Gaffigana i Armisena kako gledaju ono što se čini kao odobrenje njihovog proizvoda.

Možda vas zanima Najbolji prijatelji ponovno rade zajedno: Ben Affleck i Matt Damon snimaju krimi triler za Netflix Rubrika Stars Stars

Što očekivati od filma 'Unfrosted: The Pop-Tart Story'

Osim što glumi u filmu, Seinfeld je i redatelj filma. Jedan je od koscenarista na projektu uz Spikea Ferestena, Barryja Mardera i Andyja Robina. 'Unfrosted' je Seinfeldov debitantski dugometražni igrani film, a prethodno je režirao samo tri TV emisije i epizodu svoje serije 'Comedians in Cars Getting Coffee'. Pošto je pisac, redatelj, producent i glumac, 'Unfrosted' je u velikoj mjeri projekt vođen Seinfeldom.

'Unfrosted: The Pop-Tart Story' dolazi nakon niza popularnih biografskih komedija o stvaranju proizvoda. U 2023. zabilježen je ovaj trend s nekoliko filmova, uključujući film o Nike tenisicama 'Air', priču o padu popularnosti telefona BlackBerry s prikladnim naslovom 'BlackBerry' i biografski film 'Flamin’ Hot', o Cheetos grickalicama. Slično nabrojanim filmovima, 'Unfrosted' će se okrenuti tipičnom formatu filma koji se temelji na istinitoj priči, te će pružiti obilje komičnih trenutaka glavnih glumaca.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, film Unfrosted: Pop.Tart Story

Od prvog gledanja isječka, već se čini da će 'Unfrosted' biti vrlo duhovit dok priča priču o podrijetlu Pop-Tartsa. Film ima zvjezdanu glumačku postavu prepunu iskusnih komičara, što će naravno dodati snagu dijalozima i scenskom radu na filmu. Vjerujemo kako će ovaj prvi Seinfeldov redateljski pokušaj postići fantastičan uspjeh. 

'Unfrosted: The Pop-Tart Story' prikazat će se 3. svibnja 2024. na Netflixu. 

Blake Lively Možda vas zanima U kina stiže ekranizacija hit knjige 'It Ends With Us' s Blake Lively u glavnoj ulozi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    hey jerry