Life&style

Obavezno gledamo! U Nevenin show stiže par iz 'Kud puklo da puklo', Mirna Medaković i Momčilo Otašević

  • Priznaj da je utorak zanimljiviji dan otkako možeš gledati 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'
  • Sutra će biti genijalno - Neveni u goste stižu Mirna Medaković Stepinac i Momčilo Otašević 
  • Show počinje u utorak u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj! 

 

Zar nije utorak ljepši dan otkako se emitira 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'?!  Iako nismo ljubitelji početka tjedna jer se vikend tako čini daleko, tko kaže da si i tada čovjek ne može priuštiti malo zabave. Itekako smo se zabavljali uz posljednju emisiju uz prijateljsko-pjevački par Luku Nižetića i Lanu Jurčević, ali samo da znaš, nova doza dobrog provoda te očekuje već sutra!

 | Autor:

Naime, stotine tisuća gledatelja jedva je dočekalo reprizu serije 'Kud puklo da puklo' i baš zato je Nevena pozvala u goste glumački par iz popularnog sitcoma, Mirnu Medaković Stepinac i Momčila Otaševića. Sigurno znaš za sve peripetije koje su se izdogađale njihovim likovima, Katarini i Damiru, ali sada je vrijeme da doznamo nešto više i o samim glumcima.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Ok, mi već znamo da su Mirna i Nevena, obje ponosne mame blizanki, super frendice i vjerojato ćemo o glumici doznati ono što dosad nismo znali. A Momčilo? Nema sumnje da će ovaj markantni Crnogorac imati što za ispričati! 

 | Autor:

Shvatila si - početak tjedna ne mora biti noćna mora već prilika za malo opuštanja i vremena za sebe. Zato se sutra navečer opusti uz Nevenin show -  počinje u utorak u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Dobru zabavu! 

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobri su oboje,dobra serija,