Life&style

Nutella kolač od samo tri sastojka

Tko ne voli jesti Nutellu? Takvog još nismo sreli. A jednako je lako zaljubiti se i u kolač s ovim slatkim namazom, posebno ako ga možeš ispeći u tri laka koraka

Jesi li znala da je najpoznatiji način "konzumacije" omiljenog čokoladnog namaza potekao iz Italije? Klasičan, vulgaris način jedenja Nutelle, je jednostavno mazanje na kruh. Ali, da se razumijemo, nije to jedina opcija. Sve kombinacije kroasana, peciva i keksa su također dobrodošle. Takav jednostavan način konzumacije ćemo ipak, samo malo zakomplicirati. Donosimo ti sastojke za jedan od najsavršenijih jednostavnih recepata ikad - kolač od 3 sastojka. Najvažniji je naravno, Nutella. Ostala dva su, pogađaš, jaja i brašno.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Recept za Nutella tortu od 3 sastojka:

1 šalica Nutelle
4 jaja
1/2 šalice višenamjenskog brašna

U velikoj zdjeli dobro promiješaj pola šalice Nutelle s 4 velika jaja. Sastojke miksaj dok ne dobiješ jednoličnu glatku masu. Pusti da odleži 2 minute. Zatim 1/2 šalice višenamjenskog brašna umiješaj u masu. U međuvremenu zagrij pećnicu na 180 stupnjeva Celzija. Smjesu ulij u lim i stavi peći 35 do 40 minuta. Kad je pečen, kolač ostavite da se malo ohladi pa ga premažite ostatkom Nutelle. U slast!

Photo: Instagram

Komentari 0