Life&style
Novo u dm-u: Savršena francuska manikura iz kućne radinosti Novo u dm-u: Savršena francuska manikura iz kućne radinosti

Novo u dm-u: Savršena francuska manikura iz kućne radinosti

U dm-u je najmanji problem pronaći nijansu laka za svaku priliku i raspoloženje. Ovih dana je poseban izazov izaći iz dm-a samo s jednom nijansom. Baš sam trebala nešto ljetno i šljokičasto, a jednostavno nisam mogla ne kupiti i crveni klasik – da se nađe.

Kad smo kod klasika, u dm-u sam zgrabila i nešto novo što će dobro doći svakome tko obožava eleganciju na noktima i francusku manikuru. Bel London set lakova za nokte simpatičnog imena The Frenchie možete pronaći u svom dm-u, a sadrži šest nijansi koje su idealne za francusku manikuru.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Jasno je zašto francuska manikura odolijeva testu vremena, bez obzira na druge, često prolazne, trendove. Uredni i elegantni nokti idu uz svaki look i savršeni su za sve prilike.

Francusku manikuru započinjem nanošenjem laka nude nijanse, nakon čega vrhove noktiju iscrtavam bijelim lakom i završavam priču s prozirnim nadlakom. Sada kad na raspolaganju imam šest nijansi iz seta Bel London, mislim da ću se definitivno malo poigrati. Nije zapisano u kamenu da vrhovi noktiju moraju biti bijeli niti da vrh svakog nokta mora biti u istoj nijansi. Postoje brojne, elegantne opcije koje su mi na raspolaganju zahvaljujući setu The Frenchie. Možda je pravo vrijeme da se okušam i u ombre efektu iz kućne radinosti.

 

Photo: dm.hr