Life&style

Novo ljetno izdanje Kreativnog boravka ponovno će povezati umjetnost, šoping i zabavu

  • Inspirativna proslava inovacija, bioraznolikosti i umjetničkog izražavanja održat će se u subotu, 8. srpnja u Vintage Industrialu u Savskoj 160
  • Uroni u svijet ručno izrađenih kreacija, od prirodno bojadisanog tekstila do prekrasno oblikovane keramike, jedinstvenih grafika, umjetnički izrađenog nakita i još mnogo toga
  • Otkrij talente lokalnih obrtnika, istraži riznicu umjetničkih potrepština i oslobodi svoju kreativnost kroz ljubav prema prirodi

U kalendaru slobodno već sad zabilježi novo izdanje Kreativnog boravka - inspirativnu proslavu inovacija, bioraznolikosti i umjetničkog izražavanja koja će se održati u subotu, 8.7. od 11 do 18h u Vintage Industrialu u Savskoj 160, Zagreb.

Uz bogatu ponudu radova lokalnih kreativaca koja oduševljava posjetitelje svih dobi i interesa, ovo izdanje Kreativnog boravka posebno je i zahvaljujući novim iskustvima koje je udruga ArtiZanat osigurala za posjetitelje. Novost na ovom izdanju je suradnja s udrugom BIOM koja okuplja zaljubljenike u prirodu i čija je misija očuvanje bioraznolikosti zbog dobrobiti prirode i društva. Na BIOM-ovoj radionici moći ćete se zabaviti i izraditi vlastiti 3D model ptice, saznati nešto o ugroženim vrstama ptica i o aktivnostima koje ova naša poznata udruga provodi za njihovu zaštitu. Radionica je spoj  kreativnog rada i učenja o zaštiti prirode čemu teže i članovi udruge ArtiZanat.

 | Autor: ArtiZanat ArtiZanat

Dodatna novost, koja će veseliti sve kreativce kao i one koji se tek žele početi baviti rukotvorstvom, u ulozi hobija ili profesionalno, je gostovanje kreativne trgovine Art Point koja će svim zainteresiranima predstaviti svoju ponudu epoxy smole, akrilnih boja, lakova, kaligrafskog pribora, slikarskih platna i sličnog. Osim samih materijala za izradu, nude i zaštitu i pribor koji su potrebni za rad te su stalno u potrazi za novim materijalima u skladu s potrebama lokalnih rukotvoraca. Saznajte kako su lokalni kreativci povezani s dobavljačima materijala te kako im se možete pridružiti.

 | Autor: ArtiZanat ArtiZanat

Uroni u svijet ručno izrađenih kreacija, od prirodno bojadisanog tekstila do prekrasno oblikovane keramike, jedinstvenih grafika, umjetnički izrađenog nakita i još mnogo toga. Bilo da si iskusni umjetnički entuzijast ili jednostavno cijeniš ljepotu i vještinu koje stoje iza unikatnih komada, ovo događanje će osvojiti tvoja osjetila i maštu, a možda pronađeš i par darova za svoje najdraže.

Otkrij talente lokalnih obrtnika, istraži riznicu umjetničkih potrepština i oslobodi svoju kreativnost kroz ljubav prema prirodi na BIOM-ovoj radionici. 

 | Autor: ArtiZanat ArtiZanat

Photo: ArtiZanat

Komentari 0