Life&style

Novi trend: blagdansko ukrašavanje (golih) grudi

Ovo ljeto svi su pričali o glitter boobs, a danas smo fokusirani na "OH DEER"!

Dok ljeti uživamo u golotinji i novi je hit bio glitter boob, odnosno grudi prekrivene šljokicama i kristalima, zimi ipak moramo pripaziti da se malo bolje (toplije) odjenemo. Ipak, mjesta za kreativnost ne nedostaje, pa su se žene dosjetile novoj fori. Ime joj je "reindeer boob", odnosno grudi koje oponašaju poznatog soba Rudolfa. Zvuči poznato?

 

A post shared by Boo Boo Darlin' (@booboodarlin) on

Ovaj trend je žario i palio društvenim mrežama i prošle godine, a izgleda da ove godine ne planira pasti u drugi plan. Što, dakle, žene rade? Izrežu rupu na puloveru, u području području grudi naravno, samo odluče hoće li pokazati lijevu ili desnu cicu pa dotičnu ukrase božićnim ukrasima i trakicama, nadaju oči iznad bradavice, bradavicu prekriju crvenim ukrasom da emitira Rudolfov nos i još nabace par rogova da bi dojam bio što vjerodostojniji. 

Možda vas zanima Nezgodne tajne cura s velikim grudima Rubrika Life&style Life&style

Iako, moramo priznati, da je ideja totalno otkačena, ne preporučujemo ovaj outfit baš za božićni domjenak u firmi! Ni u obitelji. Ni za izlazak... Zapravo, za pijanku s prijateljicama kod kuće bi mogao proći. Barem za prvi put.

 

A post shared by ParaEles (@paraelesofficial) on

 

A zabavi su se izgleda pridružili i dečki!

 

A post shared by Ashley Marie Macdonald (@ashmmmac) on

 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Camila360

    Moje ime je Camila Rodela. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još!