Life&style
Novo! Biobazina mirisna jesen Novo! Biobazina mirisna jesen Novo! Biobazina mirisna jesen Novo! Biobazina mirisna jesen Novo! Biobazina mirisna jesen

Novo! Biobazina mirisna jesen

Biobaza prirodna kozmetika farmaceutske kvalitete predstavlja tri nove kolekcije za njegu tijela: Energy Revive, Sweet Sensation i Feather Soft. Tri nova mirisa u tri inovativne, prirodne i njegujuće formulacije pronaći ćete u 3u1 gelovima za tuširanje, losionima za tijelo i deo stikovima. Baš na vrijeme kako bi svojim prirodnim sastojcima doprinijeli oporavku kože iscrpljene morem i suncem, nakon dugog ljeta.

Tri linije novih Biobaza Body proizvoda posebno su razvijene za obnovu hidratacije, hranjivu njegu i prirodnu mirisnost kože. Moćni prirodni sastojci, poput ulja kokosa, badema, avokada, aloe vere, proteina riže i slatkog badema te prirodnih kakao i karite maslaca, osvježit će kožu iscrpljenu suncem i morem.

 | Autor: Biobaza Biobaza

Osim kao prava „hranjiva bomba“ njegujućih sastojaka, Energy Revive linija je neodoljiva zbog jedinstvenog kremastog mirisa s osvježavajućom, vibrantnom notom limuna koju možete pronaći u 3u1 gelu za kupanje, tuširanje i pranje kose, njegujućem losionu za tijelo koji se brzo upija u kožu, bez masnog traga, te osvježavajućem dezodoransu u stiku.

 | Autor: Biobaza Biobaza

Osvježavajući, cvjetno–voćni miris rabarbare u Sweet Sensation liniji nježno obavija sva osjetila i pruža osjećaj posebne ugode, dok bogati koktel visokovrijednih prirodnih sastojaka – ulja badema i avokada, karite maslaca, aloe vere i kolagena, pruža hranjivu njegu i zaštitu kože od isušivanja. I u ovoj kolekciji možete pronaći 3u1 gel za kupanje, tuširanje i pranje kose, losion za hidratantnu njegu tijela i dezodorans u stiku.

 | Autor: Biobaza Biobaza

Nježna poput pera, Feather Soft linija izuzetno je hranjiva i pogodna za kožu sklonu iritacijama. Njen puderasti, profinjen miris zavest će sva vaša osjetila i postati ritual ugode tijekom svakodnevne rutine njege tijela. Prirodni maslaci i ulja badema, kokosa i sjemenki grožđa pružit će trenutnu hidrataciju već tijekom tuširanja, a u laganoj i brzoupijajućoj teksturi losiona za njegu tijela - osigurati vašoj koži dugotrajnu mekoću i mirisnost.

Noviteti iz Biobaza Body kolekcija dostupni su u svim drogerijama po preporučenim maloprodajnim cijenama od 34,90 kn za 3u1 gel za kupanje, tuširanje i pranje kose; 29,90 kn za losion za tijelo i 39,90 kn za deo stik.

Odaberite svoju liniju njege intuitivno – vjerujući svojim osjetilima i uživajte u prirodnoj ljepoti zadovoljne kože!

Photo: Biobaza