Life&style 25. siječnja 2021.

Novo! Batiste Wonder Woman - moćna frizura za superjunakinje svakodnevnice

Batiste.
Novo! Batiste Wonder Woman - moćna frizura za superjunakinje svakodnevnice Novo! Batiste Wonder Woman - moćna frizura za superjunakinje svakodnevnice Novo! Batiste Wonder Woman - moćna frizura za superjunakinje svakodnevnice Novo! Batiste Wonder Woman - moćna frizura za superjunakinje svakodnevnice Novo! Batiste Wonder Woman - moćna frizura za superjunakinje svakodnevnice Novo! Batiste Wonder Woman - moćna frizura za superjunakinje svakodnevnice Novo! Batiste Wonder Woman - moćna frizura za superjunakinje svakodnevnice 1/7

Transformirajte kosu između pranja novim, moćnim Batiste Wonder Woman suhim šamponom kadgod i gdjegod to kosi zatreba. Ženstven i odvažan miris osvježit će kosu koja će uz čarobni volumen izgledati i mirisati neodoljivo te zadržati dugotrajnu postojanost

Batiste u ovim izazovnim vremenima nije prestao razmišljati o ženama i njihovim malim supermoćima kojima se služe u svakodnevici. Zato u nove pobjede koje donosi nova godina, zakoračite hrabro poput Wonder Woman s moćnom frizurom čiji izgled, volumen i miris ostavljaju dojam superjunakinje, ni manje ni više. Voćne i cvjetne note novog Batiste šampona za suho pranje oduševit će vas na prvu, osnažit će samopouzdanje i potaknuti onaj dobar osjećaj koji imamo kad nam kosa izgleda fantastično.

Novi Batiste Wonder Woman šampon za suho pranje transformira izgled kose u trenutku. Kosa izgleda čisto i svježe s dodanim volumenom i punom teksturom, a ne gubi lepršavost i sjaj. Produžite postojanost vaše frizure, dobijte na vremenu između dva pranja ili jednostavno i brzo „oživite“ frizuru. Sve to možete, poput Wonder Woman, raditi u pokretu!

 | Autor: Batiste Batiste

Prije nanošenja bočicu je potrebno protresti te ravnomjerno raspršiti malu količinu na korijen kose s udaljenosti od oko 30 cm, ostaviti da djeluje nekoliko trenutaka, umasirati prstima ili ručnikom te raščešljati kosu i oblikovati frizuru.

Novi Batiste Wonder Woman šampon za suho pranje kose ekskluzivno je dostupan u dm prodavaonicama po preporučenoj, neobavezujućoj cijeni od 29,90 kn.