Life&style 14. svibnja 2015.

Novi film Georgea Clooneya stiže u kina

Iz Disneyevog studija dolazi 'Sutrozemlja: Novi svijet', film dvostrukog Oskarovca Brada Birda. U glavnoj ulozi je dobitnik Oscara, omiljeni George Clooney u ulozi Franka, nekadašnjeg genija koji susreće Casey (Britt Robertson), optimističnu tinejdžerku željnu znanja. Njih dvoje putuju na posebnu misiju u Sutrozemlju gdje ih čeka opaki David Nix, kojeg utjelovljuje Hugh Laurie, svima poznati Dr. House.

Iz Disneyevog studija dolazi Sutrozemlja: Novi svijet, film dvostrukog Oskarovca Brada Birda. U glavnoj ulozi je dobitnik Oscara, omiljeni George Clooney u ulozi Franka, nekadašnjeg genija koji susreće Casey (Britt Robertson), optimističnu tinejdžerku željnu znanja. Njih dvoje putuju na posebnu misiju u Sutrozemlju gdje ih čeka opaki David Nix, kojeg utjelovljuje Hugh Laurie, svima poznati Dr. House. Njihov zadatak je razotkriti tajne misteriozne Sutrozemlje, smještene negdje u vremenu i prostoru, a ono što će učiniti tamo, promijeniti će svijet i njih zauvijek.

 | Autor:

Ideju o Sutrozemlji prvi je kreirao Walt Disney koji ju je uvrstio kao dio Disneylanda još daleke 1955., u doba kada su Amerikanci optimistično zamišljali budućnost. S vremenom se pokazalo da je slika budućnosti poprimila sive tonove i baš je to inspiriralo producenta filma Damona Lindelofa da napiše priču o zemlji budućnosti koja će vratiti davno izgubljeni optimizam. Birda je dodatno inspirirala i slučajno otkrivena kutija u Disneyevom studiju koja je sadržavala makete, fotografije, crteže budućnosti sa Svjetskog sajma 1964.

Ovu akcijsku avanturu u distribuciji 2i Filma možete pogledati u hrvatskim kinima od 21. svibnja.

Komentari 0