Life&style

Novi eKuponi i Hit lista bodova donose super vijest za sve roditelje mališana

Ušli smo u studeni, mjesec u kojem su dani još kraći, temperature sve niže, a blagdanske radosti nisu dovoljno blizu da bi nas trgnule iz uspavanosti. Kako bi to promijenio, dm je odlučio unijeti blagdanski optimizam u usnule studene dane svih roditelja male djece te im osigurati značajne uštede i  višestruke bodove pri kupnji odabranih proizvoda za bebe i djecu do 15. studenog.

Svjesni činjenice da je vrijeme dragocjeni resursi svakog roditelja, odlučili smo vam skratiti vrijeme potrage za dječjim proizvodima te izdvojiti one koje uvijek možete pronaći u prodavaonicama dm-a ili na dm online shopu:

  • pelene su neophodne, no važno je birati one koje su ekološki prihvatljive poput babylove Nature pelena
  • bez vlažnih maramica ne izlazite iz kuće, zar ne? Birajte one koje ne sadrže alkohol, dodatne mirise i boje poput Pampers new baby vlažnih maramica
  • svi trebaju barem jednu praktičnu bočicu koja sprječava prolijevanje i pomaže u učenju pijenja iz čaše ili šalice, a upravo je takva Mam Fun To Drink bočica za bebe
  • ulja i balzami za kupanje beba trebaju sadržavati prirodne sastojke poput prirodnih ulja koja će čistiti, osnažiti i čuvati hidrolipidni sloj koji štiti kožu. Upravo takav učinak ima Mustela Ulje za kupanje beba.

Ovo su samo neki od proizvoda za bebe i djecu čijom kupnjom, uz aktivaciju eKupona, u dm-u i dm online shopu ostvarujete 10x više bodova na kartici dm active beauty.

Uz njegu kože, dm brine i o važnosti dječjih međuobroka, a što je bolje od HiPP kašica s voćem iz 100 % BIO uzgoja? Jabuka i banana, breskva i kruška, šljive ili pak marelice - mališani znaju biti neodlučni, pa im je najbolje osigurati više voćnih kombinacija, a sebi priskrbiti višestruke bodove. Naime, Hipp kašice našle su se na novoj dm-ovoj Hit listi bodova, a ona vam omogućuje da pri kupnju dvaju ili više voćnih kašica marke Hipp do 15. studenog ostvarite čak 30x više bodova na kartici dm active beauty.

Sve potrebno za veselije hladne dane sa svojim bebama, potražite u prodavaonicama dm-a i dm online shopu, a ostale eKupone i pogodnosti koje vas čekaju na Hit listi bodova provjerite na www.dm.hr.

 

Photo: dm.hr