Life&style

Novi Bosch aparati: sjeckalica za hranu i rezač za rezanje kockica

Prva sjeckalica za hranu koja reže kockice: MUM 5 Styline s kockastim rezačem. Kockasti rezač reže voće, povrće, kuhano meso i svježi sir na kockice jednakih veličina.

Brojne mogućnosti za korištenje sjeckalice za hranu znače  da će ljubitelji kuhanja moći postići najbolje rezultate. Sa snažnih 900 watta i sedam postavki brzine, proizvod je jednostavan za rukovanje, zato se i najteži zadatci obavljaju bez muke.

 | Autor:

Dinamični trodimenzionalni  sustav za miješanje  „MultiMotion Drive“ omogućuje da alati za gnječenje dosežu svaki kutak metalne zdjele za vrijeme gnječenja, miješanja i tucanja, tako da se svi sastojci jednakomjerno miješaju. Standardna oprema uključuje  sjeckalicu s  tri diska  (pet funkcija) za rezanje, ribanje i usitnjavanje, te praktični nastavak za miješanje s  kapacitetom od 1,25 litre. Torbica za dodatke omogućava vam lako spremanje svih dijelova, a DVD s  receptima nudi vam puno  uzbudljivih prijedloga, kako bi se u kuhinji što više zabavili.

 | Autor:

Upravo je u tijeku i akcija u kojoj Bosch kupcima svojih MaxxiMUM uređaja poklanja dodatnu posudu za miješanje i dm poklon karticu u vrijednosti 500 kuna.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0