Life&style

Novi b.Aktiv LGG multivitamin drink osvaja izazovnim okusima ljeta

  • Novi b.Aktiv LGG multivitamin je svježi spoj najpoznatijeg funkcionalnog jogurta s LGG-om i multivitaminskim voćnim sokom
  • LGG multivitamin drink karakterizira svilenkasta tekstura, a riječ je o osvježavajućem spoju voćnog soka i b.Aktiva
  • Možeš uživati u dvije vrste: beri boom (jabuka, grožđe, kupine,jagode..) i voćni wow (ananas, banana, jabuka, marakuja,naranča..)

U Zagreb je održan Najcool "woow&boom" brunch u povodu predstavljanja novog b.Aktiv LGG multivitamin drinka. Okupljanje je bilo u zelenoj oazi, jednom od najljepših vrtova u gradu pokraj Akademije likovne umjetnosti. Gosti su uživali uz laganu ljetnu glazbu i ispijali obje verzije voćnog soka i b.Aktiv LGG-a. Također, mogli su probati i uživati u posebno osmišljenim bezalkoholnim koktelima koje je pripremao koktel majstor Josip Nekić.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Sve prisutne nasmijavao je i komičar Ivan Šarić, koji je umjesto svojih fora, odlučio plesom zabaviti publiku, jer kako kaže : "Sunce je, dan je i još nije vrijeme za fore". Sa svojom plesnom partnericom Paulom Jeričević iz showa "Ples sa zvijezdama", otplesao je sambu s posebno pripremljenom fotografijom. Gledatelji su ih podržali pljeskom. Inovaciju u obliku b.Aktiv multivitamin drinka karakterizira svilenkasta tekstura, a riječ je o osvježavajućem spoju voćnog soka i b. Aktiva. Dolazi u dva osvježavajuća voćna okusa: beri boom i voćno wow. Beri boom sadrži svježe prirodne sastojke: jabuku, grožđe, kupine, jagode, nara, borovnice, crni ribiz, brusnice i trešnje. Voćni wow osvaja kombinacijom: ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića "Iznimno mi je drago što danas imam priliku predstaviti ovaj osvježavajući ljetni napitak, idealan spoj voćnog soka i b. Aktiva LGG, obogaćen LGG-om i sa 7 vitamina koji doprinose normalnoj funkciji imuniteta. Predstavljanjem ove inovacije Dukat je suvereno zakoračio u kategoriju bezalkoholnih pića proizvodom bez konkurencije, čime je još jedanput potvrdio svoju poziciju predvodnika novih trendova u domaćoj mliječnoj industriji. Kao i do sada, Dukat će nastaviti stvarati inovativne proizvode koji odgovaraju potrebama suvremenog potrošača". - izjavila je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija d.d. 

Prirodnost i svježina jogurta uz voćno bogatstvo sedam vitamina - A, E, B1, B3, B5, B6 i B9, donose nam novu vrstu hranjivog i svježeg napitka kojeg ćete obožavati. U bočici od 330 grama osjetit ćeš neodoljivu svježinu voćnih okusa, a ovaj napitak možeš pronaći diljem Hrvatske u hladnjacima.

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0