Life&style

Nova usluga: butleri za snimanje Instagram fotki!

Život kroz savršen Instagram filter nije nimalo lak zadatak, a tog su itekako postali svijesni u turizmu. Zato je (zasad, na žalost, samo tamo) na Maldivima ponuda za goste obogaćena Insta batlerima i Insta turama!

Okinuti idealnu Instagram fotku nije nimalo lak posao - bili samoljubi ili ne, moramo priznati da nam nije problem potruditi se za naš slikovni dnevnik i tu fotku probati uslikati još nekoliko (desetaka) puta, iz različitih kuteva, pazeći na svjetlost, pozadinu. No čak i uz sve trikove, pa i savršenu pozadinu, dobru fotku je nekad nemoguće uslikati sam, a to znaju i hotelijeri s Maldiva (šmrc, naši cimerfraj ugostitelji se tog još nisu dosjetili) koja je svoju ponudu sad proširila Insta batlerima.

 

A post shared by Earthpix 🌍🌏🌎 (@earthpix) on

Naime, Conrad Maldives Rangali Island resort sada nude Instagram trails, tj. ture koje te vode po najfotogeničnijim lokacijama na otoku i u resortu, ali i Instagram butlere, odnosno ekipu koja je suvereno vlada društvenim mrežama i osviještena je što se na njima traži te zna u skladu s tim i napraviti dobru fotku. 

 

A post shared by Ann-Christin (@annchristin_h) on

Instagram Trails postoje u turama od jednoga, tri ili pet sati, tijekom kojih gostima pokazuju lokacije i idealne kutove za fotku, a butleri te neće samo uslikati u savršenoj pozi u, primjerice, savršenom plavo zelenom moru, već će te i naučiti kako da to napraviš sama. S obzirom na to koliko ljudi je zainteresirano imati picture-perfect Instagram profil, vjerujemo da će im nova ponuda totalno gorjeti! 

 

A post shared by Natalia (@natalia_9311) on

 

 

A post shared by Daily Travel Photos (@topvoyagers) on

 

 

A post shared by Carter & Ericsson (@carterericsson) on

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0