Life&style

Nova, posebna kava s notama kakaa i prženih oraha, stigla je u Hrvatsku! Evo gdje se može ekskluzivno kušati

  • Povodom Međunarodnog dana kave, koji se obilježava 1. listopada, Julius Meinl u suradnji s partnerskim ugostiteljskim objektima u Hrvatskoj priprema pravu poslasticu za kavoljupce
  • Doznaj gdje možeš kušati dvostruko certificiranu Gloriette Gold Bio Fairtrade kavu iz obitelji Julius Meinl
  • Osim toga, uz finu kavu te na Međunarodni dan kave 1. listopada čeka i dar!

Na dvadesetak lokacija diljem Hrvatske imat ćeš priliku kušati novu kavu iz Julius Meinl obitelji – dvostruko certificiranu Bio Fairtrade Gloriette Gold koja donosi zamamne note okusa kakao praha, prženih oraha i šećerne glazure – a kao poklon dobit ćeš i brendirani privjesak za ključeve. OVDJE  pronađi lokaciju u svom gradu gdje možeš kušati novu, dvostruko certificiranu Gloriette Gold.

 | Autor: PR/Julius Meinl PR/Julius Meinl

Oznaka 'Bio Fairtrade' predstavlja dvostruku vrijednost: 'Bio' jamči da proizvođač ne koristi pesticide i druge kemikalije, a 'Fairtrade' pridonosi boljem životu zajednica koje uzgajaju kavu putem pravedne plaće, razvoja zajednice i zaštite okoliša. Drugim riječima, odlučiš li se za ovu kavu s dvostrukim certifikatom, možeš biti sigurna da si odabrala najbolju opciju za sebe te si svjesno doprinijela dostojanstvenom životu uzgajivača kave i očuvanju životne sredine. Jednostavno, odabrala si kavu koja je bolja u svakom pogledu.

 | Autor: Pr Pr

Upravo je to i 'filozofija' bečkog brenda Julius Meinl koji je ove godine pokrenuo inicijativu za pomoć u osnaživanju uzgajivača kave u Ugandi, a koja je nastavak višegodišnjeg programa Generation čiji je cilj pomoći uzgajivačima kave, poboljšavajući njihove životne i radne uvjete te educiranje.

Možda vas zanima Zaboravi limunsku vodu: novi jutarnji hit napitak smanjuje nadutost, pomaže kod mršavljenja, jača imunitet... Rubrika Life&style Life&style

Osim na sam Međunarodni dan kave, Julius Meinl će u partnerskim ugostiteljskim objektima tijekom listopada ponuditi održivu kavu mjeseca - Maple Spice Delight. Dupli espresso, javorov sirup i cimet, sve preliveno kremastom mliječnom pjenom i sve s ciljem da stvore nezaboravne trenutke uz omiljeni napitak i sačuvaju planet za buduće generacije – prilika je to koja se ne propušta!

 | Autor: PR/Julius Meinl PR/Julius Meinl

Više možeš saznati na društvenim mrežama brenda Julius Meinl.

Možda vas zanima Slavna slastičarnica objavila njihov tajni recept za najbolju crvenu sangriju, moramo ga isprobati Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash /Gian Cescon
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    yes