Life&style

Nova otvorenja u Westgateu

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City, svojim posjetiteljima nudi više od 240 dućana sa 700 vodećih domaćih i svjetskih brendova. Dodatno osvježenje modnoj meki hrvatske bilo je nedavno otvorenje ekskluzivnog brenda Comma.

Novootvorena poslovnica svjetskog poznatog brenda Comma specijalizirana za žensku modu, nudi bogatu ponudu svakodnevnih modnih kreacija te dostojan izgled koji će zajamčeno privući pozornost posjetitelja na detalje i kvalitetu vrhunske ponude.

Kažu da su promjene uvijek dobrodošle pa se tako poznati vrhunski brendovi obuće Ecco, Humanic i Deichmann mogu pronaći na novim, većim, modernijim i atraktivnim lokacijama gdje vas očekuje još veća i bogatija ponuda obuće koja će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe. Uskoro na novoj lokaciji svoja vrata otvara i modni brend obuće Clarks kao i britanska robna kuća Debenhams.

Westgate pruža svojim posjetiteljima jedinstveni spoj shoppinga i opuštanja uz zelene oaze i fontane centra te restorane koji će vas oduševiti svojom gastronomskom ponudom. Posjetite Westgate Shopping City i iskusite pozitivne promjene.

Photo: None

Komentari 0