Life&style
Nova organska kolekcija za čišćenje i detox lica iz Melvite Nova organska kolekcija za čišćenje i detox lica iz Melvite Nova organska kolekcija za čišćenje i detox lica iz Melvite Nova organska kolekcija za čišćenje i detox lica iz Melvite Nova organska kolekcija za čišćenje i detox lica iz Melvite Nova organska kolekcija za čišćenje i detox lica iz Melvite Nova organska kolekcija za čišćenje i detox lica iz Melvite 1/8 Nova organska kolekcija za čišćenje i detox lica iz Melvite

Nova organska kolekcija za čišćenje i detox lica iz Melvite

Proizvodima za čišćenje lica koži pružite organski mini detox

Predivna koža, besprijekorna put, blistav sjaj! Kako?

Nekada se čini da će koža o kojoj sanjamo zauvijek ostati samo san... Je li vaša koža umorna, beživotna i oslabljena? Je li zagušena pretjeranom šminkom, kremama sa zaštitnim faktorom i toksinima? Možda i vaša koža sanja... o odmoru, o vremenu za resetiranje... kako bi opet bila svježa i puna vitalnosti. Vašoj koži je potrebna detoksikacija. No, nije joj potreban trodnevni ili osmodnevni program, pa čak ni program u trajanju od tri tjedna! Zašto? Zato jer je Melvita pronašla način kako vašoj koži pružiti organski mini detox. Nema potrebe za poduzimanjem ekstremnih (i zastrašujućih!) mjera. Sve je vrlo nježno. Puno bolji pristup detoksikaciji je svakodnevno po malo nego iznimno puno jednom godišnje. Naši čistači, obogaćeni prebioticima i cvjetnim vodicama (područje na kojem smo stručnjaci!), nježno čiste kožu ujutro i uvečer i pružaju joj osjećaj svježine, čistoće, mekoće i predivne lakoće.

 | Autor: Melvita Melvita

Ukloni make-up. Otjeraj toksine. Obriši tragove štetnih utjecaja zagađenja iz okoliša

Načelo organskog mini detoxa je korištenje proizvoda koji, svako jutro i svaku večer, nježno uklanjaju baš sve nečistoće. To su neagresivne formule koje čiste bez isušivanja i oslabljivanja kože.

U Bouquet Floral kolekciji možete pronaći: Nježni uljni gel za čišćenje, Nježno mlijeko za čišćenje, Nježni žele za čišćenje, Nježna pjena za čišćenje, Nježna micelarna vodica za čišćenje, Odstranjivač vodootporne šminke.

Najnježnije cvjetne vodice iz Melvite dolaze u kombinaciji i obogaćene prirodnim prebiotičkim kompleksom, kako bi nahranile mikrobiom vaše kože.

 | Autor: Melvita Melvita

VODICA ZELENOG ČAJA + CVJETNA VODICA DAMAŠČANSKE RUŽE + CVJETNA VODICA CVIJETA NARANČE + PREBIOTIK

  • Zeleni čaj se već tisućama godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medici zbog svojih protuupalnih i omekšavajućih svojstava. Vodica zelenog čaja, obogaćena antioksidansima, temeljito i nježno uklanja sve nečistoće s vaše kože.
  • Prebiotik, dobiven fermentacijom šećera (saharoze i maltoze), hrani najvažnije mikroorganizme u prirodnom mikrobiomu kože (»dobre bakterije«), koji pomažu održati idealnu pH-vrijednost kože.
  • Cvjetna vodica damaščanske ruže pomaže hidratizirati, regenerirati i osvježiti kožu. Najbolji je sastojak u svakoj prirodnoj beauty rutini za pružanje mladenačkog sjaja koži.
  • Cvjetna vodica cvijeta naranče, ima umirujuća i omekšavajuća svojstva, a kožu čini svilenkasto mekom.

Melvita proizvodi dostupni su u odabranim Müller poslovnicama te web trgovini www.melvita.hr.

Photo: Melvita