Life&style

Nova luksuzna kada Ofuro: Savršena kupaonska oaza inspirirana tradicionalnim japanskim kupkama

  • Za mnoge je savršeno uređena i opremljena kupaonica prioritet kod odabira ili renoviranja stana ili kuće 
  • A za ljubitelje kupke kada je najvažniji dio kupaonice i mnogo pažnje posvetit će odabiru idealne
  • Ofuro kada promovira tradicionalnu japansku kupku, dugotrajno namakanje i opuštanje

Kupka može biti vrhunski oblik opuštanja, ali da bi postigla tako divno iskustvo, tvoja kupaonica mora imati odgovarajuće elemente, dodatke i tuš. Tvrtka „Antoniolupi“ istaknula se na svjetskog sceni s nekoliko zanimljivih kupaonskih komada, jer tvrtka dizajnira i isporučuje proizvode s istaknutim talijanskim štihom. 

 | Autor: Antoniolupi Pr Antoniolupi Pr

„Antoniolupi“ je sada brend poznat po ekskluzivnim kupaonskim dodacima i ogledalima, ali se a proširio i na različite linije proizvoda za životni prostor. Udružili su se s nekoliko dizajnera kako bi stvorili proizvode najviše kvalitete budući da je većina proizvoda izrađena po mjeri.

'Ofuro', nova serija kada tvrtke 'Antoniolupi'

Njihov najnoviji proizvod, serija kada Ofuro, inspirirana je tradicionalnom japanskom kupkom koja uključuje dugotrajno namakanje i opuštanje. Korištenje imena daje inspiraciju za stvaranje iskustva kupanja koje je uistinu umirujuće. 

Tuš možda neće biti dovoljan, pa je kada poželjnija u nekim situacijama kada se doista trebaš opustiti. Nekoliko trenutaka u kadi omogućuje ti ne samo pročišćavanje tijela, nego i duše i uma, jer se u njoj možeš osloboditi svih dnevnih stresa i briga.

Inače, vruća kupka koristi se od davnih vremena u Zemlji Izlazećeg Sunca, prema njoj imaju poseban stav i vezane rituale. Za Japance kupka nije sredstvo za čišćenje, u nju su ulazili čisti. Prije toga prali bi se sapunom od riže ili drvenog pepela jer bi im vjera zabranjivala korištenje sapuna životinjskog podrijetla. 

Japanske kupke nalik su saunama, u njih ulazite potpuno goli, a imaju i sličan efekt. Nakon vruće kupke osjećat ćeš se opušteno, mišići će se opustiti te će se pojačati prokrvljenost. Kupanje u njoj najmanje dva puta mjesečno pomoći će u pročišćavanju kože i poboljšat će probavu.

 | Autor: Antoniolupi Pr Antoniolupi Pr

Serija Ofuro odgovor je na takvu potrebu za wellnessom i zdravim životom. Ideja potpunog uranjanja u toplu vodu razlog je zašto je Ofuro kada velika, izgleda kao veliki umivaonik smješten u kutu kupaonice, baš kao u japanskoj tradiciji. Ofuro je izrađen od Flumooda, inovativnog i ekološkog materijala koji je vrlo kompaktan, netoksičan i neporozan. Kaže se da je idealan materijal za kupaonicu, tvrde iz tvrtke „Antoniolupi“, jer je korišten na nekim projektima brenda, uključujući novu kadu koja je nedavno prikazana na „Salone del Mobile 2022.“.

 | Autor: Antoniolupi Pr Antoniolupi Pr

Satensko bijela završna obrada Ofuro kade čini je sjajnim izborom za kupaonice, osobito ako voliš minimalističku estetiku. Kada izgleda kao umjetničko djelo s krivuljama, oštrim rubovima i ravnim linijama, a čini se da je izrezana iz jednog bloka, što je čini još posebnijom. 

Ofuro kada izgledat će sjajno u kutu kupaonice, a debljina rubova može varirati ovisno o prostoru koji korisniku treba. LED svjetlo oko ruba kade izgleda impozantno, što rezultira elegantnim i osvjetljavajućim efektom.

 | Autor: Antoniolupi Pr Antoniolupi Pr

Photo: Antoniolupi Pr

Komentari 0