Life&style

Isprobali smo preukusnu kavu s aromama pečenog lješnjaka i neodoljive maline

Slatke i nježne kave nastale su u suradnji s francuskim slastičarem Pierreom Herméom, a pronaći ih možete na dvije lokacije u Zagrebu, te na Nespresso web shopu.

Razbuđivanje uz miris kave ritual je koji, ako pitate nas, svoj vrhunac dostiže zimi, posebice tijekom predblagdanskog razdoblja. Ima li što bolje od ispijanja omiljenog toplog napitka dok umotani u dekicu uživate u trenutku za sebe, iščekujući Božić? Mi samouvjereno kažemo da nema, ali samo pod uvjetom da ste odabrali pravu, kvalitetnu kavu koja će vas puninom okusa u isto vrijeme razbuditi i zasladiti.

To je vjerojatno bio i cilj nove Festive linije koju je Nespresso kreirao u suradnji s poznatim francuskim slastičarom Pierreom Herméom. Blagdanska Limited Edition linija kava donosi slatke i nježne arome pečenog lješnjaka i maline, a pripremiti ih možete tek jednim dodirom gumba svojeg Nespresso aparata. Sve to, ali i puno više, možete pronaći u novootvorenom Nespresso Boutiqueu u prizemlju Arena Centra.

 | Autor: Promo Promo

 | Autor: Promo Promo

 | Autor: Promo Promo

Novi Boutique osvojit će vas dizajnom interijera, ali i svojom ponudom

Na oko 90 m2 površine, u novom Boutiqueu u Arena Centru možete pronaći sve što vam je potrebno za pripremu vrhunske kave punog okusa i neodoljivog mirisa – od održivih aparata, preko 42 Nespresso okusa, pa sve do jednostavnih, a predivnih dizajnerskih šalica i dodataka.

Nama su za oko (i nepce), između ostaloga, posebno zapele kave iz limitirane Festive linije. Infiniment Espresso donosi svježe note crvenog voća i meke note žitarica. Originalna linija espresso kava također uključuje dvije kave sa aromama: Infiniment Gourmand i Infiniment Fruité. Prva od njih nas je aromom podsjetila na pečene lješnjake te biskvit od badema i nježne vanilije, a druga je donijela slatke arome maline. Degustirati ih možete u Nespresso Boutiqueu, gdje će ih djelatnici s pažnjom pripremiti samo za vas.

 | Autor: Promo Promo

 | Autor: Promo Promo

Ako se odlučite na kupnju, uživanje u novim omiljenim Nespresso okusima možete dopuniti i Infiniment Savoureux keksima koji su kreirani pod umjetničkim rukovodstvom Pierrea Herméa. Keksi sadrže sušene maline i tople arome cejlonskog cimeta, a u kombinaciji s kremastim kavama, stvaraju nezaboravan Nespresso Festive trenutak.

Festive linija donosi posebne blagdanske poklone za najmilije

Blagdansku kolekciju zaokružuje ovosezonski Nespresso adventski kalendar koji sadrži 24 kave i poklon iznenađenja. U kombinaciji s Café Noble mirisnom svijećom, koja je također kreirana u suradnji s Pierrom Herméom, ovaj kalendar može biti idealan poklon za kavoljupce koje poznajete.

 | Autor: Promo Promo

Sadrži tri Festive okusa i odabrane kave iz Nespresso stalnog asortimana, a osim izborom kava, oduševit će vas i elegantnim dizajnom jer je spakiran u dizajnerskoj kutiji koju kasnije možete ponovo iskoristi. A ako već neko vrijeme gledate njihove aparate za kavu, neki od njih su trenutno na promociji.

Nakon posjeta novom Nespresso Boutiqueu, degustacije finih kava i razgovora s djelatnicima možemo vas samo uputiti na njihov web shop ili u Boutique u zagrebačkoj Ilici 19 ili Arena Centru. Ako tek razmišljate o kupnji, preporučujemo odlazak u jedno od prodajnih mjesta.

Photo: Pexels / Saliha

Komentari 0