Life&style

Nova Hit lista bodova u dm-u Višestruki bodovi čekaju na vas!

Ožujak je stigao, donio nam nešto ljepše vrijeme, ali i novu Hit listu bodova u dm-u. Ako još niste čuli za Hit listu bodova, radi se o dm-ovoj ponudi u sklopu koje možete ostvariti 20 puta više bodova dm active beauty pri kupnji odabranih proizvoda. Hit lista se mijenja svakih 15 dana, svakog 1. i 16. u mjesecu, i nudi šest brandova ili linija proizvoda, uključujući neke od najpoznatijih i najprodavanijih proizvoda u dm-u. Kako biste ostvarili višestruke bodove na proizvode s Hit liste bodova potrebna vam je samo kartica dm-ovog programa vjernosti dm active beauty koju trebate pokazati na blagajni prilikom plaćanja, a višestruki bodovi obračunat će vam se automatski.

U prvih 15 dana ožujka imate tako priliku ostvariti 20 puta više bodova na baš sve proizvode Maybelline – odlična prilika za obnoviti zalihe šminke u vašoj kozmetičkoj torbici. Jer, potrošite li primjerice 100 kuna na Maybelline kozmetiku, uz 20 puta više bodova dobit ćete 200 bodova i već pri sljedećoj kupnji svoj račun možete umanjiti za 20 kuna. Od proizvoda za njegu na Hit listi bodova pronaći ćete proizvode za njegu kose Keune Care Line, a višestruki bodovi sjest će na vaš račun i pri kupnji svih mlijeka i losiona za tijelo Balea. Za sve mačkoljupce i njihove četveronožne maze, Hit lista donosi 20 puta više bodova na sve proizvode Whiskas. Osim toga, na listi su još i sve manualne četkice za zube Dontodent te svi proizvodi Sportness.

Sada vam još samo preostaje napraviti popis za shopping i s karticom dm active beauty u rukama zaputiti se u dm. Ne zaboravite provjeriti i ponudu eKupona koji se također mijenjaju svakih 15 dana, a možete ih aktivirati na svom računu na portalu dm active beauty.
 

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj, Facebook i Instagram stranici.

Photo: None

Komentari 0