Life&style

Nova generacija masivnog namještaja

namještaj iz nove linije Spin Valisa obara s nogu i potvrđuje:  MASIVNO = MODERNO.

Ako ste do sada mislili da je masivni namještaj samo rustikalan, staromodan  i klasičan namještaj  Spin Valis će vam dokazati upravo suprotno! Naime  Spin Valis dd, tvornica namještaja iz Požega već 65 godina proizvodi masivni namještaj iznimne kvalitete, a posljednjih 10-ak rustikalne linije namještaja su potpuno  zamijenjene modernim ravnim linijama. Naime nova kolekcija namještaja Spin Valisa to posebno  ističe,a namještaj iz nove linije obara s nogu i potvrđuje:  MASIVNO=MODERNO. 

 | Autor: arhiva arhiva

Spoj  prirodnih materijala drva i metala optimalan su spoj čiji je rezultat lijep, kvalitetan i udoban namještaj. Novu liniju namještaja posebno ističu rustikalni elementi hrasta, posebno odabrani elementi sa prirodno uraslim kvrgama i izraženim godovima koji donose prirodu u vaš dom.

 | Autor: arhiva arhiva

Novu kolekciju namještaja Spin Valis će predstaviti na sajmu Ambienta, od 13.-16.2016., paviljon 9, gdje ćete moći pogledati, isprobati ili kupiti namještaj po rođendanskim cijenama. Naime Spin Valis ove godine slavi 65 godina postojanja, razvoja kvalitete i znanja u proizvodnji namještaja od punog drva, a za svoj 65.  rođendan poklanja atraktivne popuste za 65 artikala, od kojih su neki sniženi čak i 65%. 
Ako se pitate zašto kupiti masivni namještaj tj.namještaj od punog drva, odgovor je sljedeći: zbog toga što drvo ima visoku uporabnu, ekološku i estetsku vrijednost , te neograničene mogućnosti oblikovanja, drvo je zdravstveno prihvatljiv materijal koji u životnom prostoru pozitivno utječe na raspoloženje i  preporučuje se  svima koji imaju problema s dišnim organima i alergijama, dok se za izradu iverice koriste ljepila na bazi formadehida, plina koji štetno utječe na dišne organe i zdravlje.
Spin Valis dd stalno ulaže sredstva i napore u proizvodnju zdravog i ekološki prihvatljivog namještaja, koristeći materijale za površinsku obradu u skladu  zdravstvenim propisima EU, među kojima su i prirodna-bio ulja koja  proizvod čine ljepšim i zdravijim. Drveni namještaj, završno premazan sredstvima na bazi lanenog ulja, ekološki je neutralan, lako se restaurira,  te ga je moguće nakon dugogodišnje upotrebe reciklirati i vratiti prirodi. Uporabom tih materijala Spin Valis d.d. trajno štiti zdravlje svojih radnika, čuva okoliš, te vodi brigu o  svojim kupcima proizvodnjom eko-namještaja raskošne ljepote.

 | Autor: arhiva arhiva

Kako je za kvalitetan i miran san, potreban i kvalitetan krevet , a lijepe i moderne linije, te zlatna boja hrasta imaju smirujući učinak te utječu na dobro raspoloženje i odmor Spin Valis nudi i spavaći program od bukve i hrasta koji vas neće ostaviti ravnodušnim . 

Photo: arhiva

Komentari 0