Life&style 30. lipnja 2020.

Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier

Garnier.
Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier 1/14 Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garnier

Želiš li nahraniti kosu na novi način? Izaberi Fructis Hair Food menu!

Uz Fructis Hair Food nahrani svoju kosu na novi način. Obogaćene sastojcima prirodnog podrijetla Hair Food linije pružit će odgovarajuću njegu tvojoj kosi uz miris koji će probuditi tvoja osjetila.

Hranjiva formula maski za kosu, već dobro poznatih na hrvatskom tržištu i omiljenih među potrošačima, kosu čini svilenkastom, hidriranom i laganom. Liniju maski sada smo dopunili šamponima i regeneratorima. Šampon laganom pjenom nježno čisti kožu glave, bez otežavanja kose. Regenerator odmah prodire u kosu, obnavlja je i olakšava raščešljavanje te se brzo ispire. Kompletnu rutinu čine vegan formule s 98% sastojaka prirodnog podrijetla, za kosu koja izgleda zdravo.

Izaberi svoj Hair Food menu!

Obogaćena ekstraktom banana s Kostarike, hidratantnim i hranjivim sastojcima, Banana Hair Food linija namijenjena je suhoj kosi, a slatki miris banane je tu kako bi dodatno začinio osjećaj prigodom uporabe.

 | Autor: Garnier Garnier

Obogaćena ekstraktom papaje iz Brazila, Papaya Hair Food linija nudi kompletnu rutinu za obnavljanje oštećene kose, a bujni tropski miris probudit će tvoja osjetila.

 | Autor: Garnier Garnier

Obogaćena uljem makadamije iz Guatemale, Macadamia Hair Food Menu linija obavit će te mliječnim mirisom makadamije i transformirati tvoju beživotnu i suhu kosu u glatku i hidriranu.

 | Autor: Garnier Garnier

Obogaćena ekstraktom aloe vere, Aloe Vera Hair Food linija intenzivno će hidrirati tvoju kosu i pružiti joj osvježavajući miris koji će osjetiti svi oko tebe!

 | Autor: Garnier Garnier

Informativna cijena šampona i regeneratora 350ml iznosi 34,90kn.

Informativna cijena na tržištu već postojeće maske za kosu iznosi 49,90kn