Life&style 21. studenoga 2016.

Nova era blještavo bijelog osmijeha

arhiva.

Philips predstavlja revoluciju u dentalnoj higijeni

Briga o dentalnom zdravlju i održavanje higijene zuba ubrajaju se u osnovne navike bez kojih ne završavamo niti ne započinjemo dan, a odabiru četkica, zubnih konaca i pasti za zube pridajemo posebnu pažnju i vjerno kupujemo omiljene. No, koliko smo zapravo svjesni inovacija koje su nadohvat ruke i koje mogu ovu, naočigled običnu radnju, poput četkanja zuba, učiniti boljom i učinkovitijom? 

Philips Sonicare donosi istinsku revoluciju – električnu četkicu koja zahvaljujući naprednoj soničnoj tehnologiji postiže čak 62 000 pokreta u minuti. Ova četkica uklanja 7 puta više plaka sa zuba od manualnih četkica, drugim riječima, 700% je učinkovitija od tradicionalne četkice. Jedinstveni pokreti glave četkice stvaraju dinamično fluidno djelovanje koje usmjerava tekućinu duboko u međuzubni prostor i uzduž linije desni, čisteći teško dostupan prostor vlaknima četkice. Philipsov beskompromisni borac protiv naslaga, nečistoće i plaka pomoći će i onima koji nose fiksni ortodontski aparat jer će im olakšati čišćenje ostataka hrane i bakterija koje se zadržavaju na zubnim aparatićima.

 | Autor: arhiva arhiva
No, sonična tehnologija nije superiorna samo nad manualnim četkicama, ona se uvelike razlikuje od oscilirajuće-rotirajuće tehnologije koja pokreće većinu električnih četkica na tržištu. Naime, dok se vlakna koje pokreće oscilirajuće-rotirajuća tehnologija rotiraju  natrag i naprijed te mahanički čiste zube, vlakna koje pokreće sonična tehnologija rade bočne pokrete te fluidnim djelovanjem stvaraju mikromjehuriće ispunjene slinom, zubnom pastom i vodom koji čiste prostor između zuba. Tako Sonicare DiamondClean čisti i polira zube, poboljšava zdravlje desni te, u konačnici, ostavlja ugodniji, čišći i svježiji osjećaj u ustima.

 | Autor: arhiva arhiva
I kako onda četkicu Sonicare DiamondClean ne bi voljeli i stomatolozi, jedinstveni u ocjeni – ona je apsolutni broj jedan među soničnim električnim četkicama. Uz četkicu Philips Sonicare DiamondClean dolazi i zamjenski nastavak DiamondClean, koji ima 40% više vlakana i zahvaljujući vlaknima u obliku dijamanta učinkovito, a ipak nježno uklanjanja površinske mrlje i naslage te vidljivo izbjeljuje zube. U roku od samo dva tjedna poboljšava zdravlje desni i čini vaš osmijeh zavodljivo bijelim, baš onakvim kakvim se ponose holivudske zvijezde. 

 | Autor: arhiva arhiva
Dakle, ostaje vam samo jedna slatka briga – koji osmijeh ćete danas pokloniti svijetu. I jedno „upozorenje“ za kraj: budite svjesni da jednom kad probate Philips Sonicare DiamondClean i upoznate sve prednosti sonične tehnologije, sve ostale četkice će vam se činiti kao nedovoljno dobro rješenje i preveliki kompromis koji nećete htjeti priuštiti vašim zubima. A kako i biste? 

Philips Sonicare proizvode možete pronaći u Elipso dućanima i na www.sonicare.hr 

Advertisement

Komentari 0