Life&style
Nogometaši HNK Rijeka sudjelovali su u humanitarnoj akciji "Udomi me"

Nogometaši Rijeke u akciji 'Udomi me' izišli su na teren sa 11 psića koji traže dom

  • Jučer su nogometaši HNK Rijeke ostavili publiku bez daha uoči utakmice s Dinamom na stadionu Rujevica
  • Ne, nisu izvodili neke nevjerojatne nogometne majstorije, nego su iznijeli na teren (i zmamili uzdahe publike i to osobito ženske) sa 11 preslatkih pasa koji se trenutačno nalaze u azilu “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” 
  • Tako je NK Rijeka podržala humanitarnu akciju „Udomi me“ spomenutog azila koja je i pokrenuta u svrhu promicanja i podizanja svijesti o udomljavanju napuštenih životinja

Cilj ove humanitarne akcije također je naglasiti važnost odgovornosti i brige za kućne ljubimce te pojačati interes za pomoć lokalnim azilima za pse u obliku donacija.

„Društvo za zaštitu životinja Rijeka” neprofitna je udruga koja djeluje u Rijeci i okolici pomažući odbačenim i izgubljenim životinjama. Udruga je osnovana 1993. godine te skrbi o psima smještenima u skloništu između Viškova i Kastva. U skloništu se za pse svakodnevno brinu volonteri osiguravajući im hranu, svježu vodu i potrebnu veterinarsku skrb. Trenutačno tamo boravi oko stotinu pasa svih dobi, a godišnje preko azila svoj novi dom nađe oko 300 pasa.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Premda nogometaši Rijeke nisu pobijedili u derbiju i mnogi će navijači htjeti čim prije zaboraviti rezultat utakmice, sigurno će mnogima još dugo ostati u srcu slika prve jedanaestorice „pojačane“ s četveronožnim psićima koji čekaju svoj „zauvijek dom“. Dečki, svaka čast! 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Više informacija o azilu te o tome kako možete pomoći - udomljavanjem, sponzoriranjem, volontiranjem, kao i kontakt informacije, dostupne su na web stranici zz-rijeka.org.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

DONIRATI MOŽETE NA:

Društvo za zaštitu životinja Rijeka, Velebitska 1, 51000 Rijeka
Žiro-račun – IBAN: HR0223400091117016982 PBZ,
Model: 99; opis plaćanja: donacija za socijalizaciju
PAYPAL: dzzzrijeka@gmail.com

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0