Life&style

Noćni ormarić od dvije kutije za kruh: sjajno izgleda i možeš ga napraviti sama

  • Zaljubljenica u radi sam projekte odlučila je da ne da novac za novi noćni ormarić već da će ga napraviti sama
  • Tako je kupila dvije kutije za kruh za samo 130 kuna i napravila divan noćni ormarić
  • Rezultat je šik i elegantan - žena je dobila mnoštvo pohvala za dizajn, a izrada je stvarno jednostavna

Iako bi mnogi od nas uživali opremajući svoje domove luksuznim predmetima, realnost je da si to jednostavno ne možemo priuštiti. Ali jedna dosjetljiva žena iz Australije dokazala je da ne moraš izdvojiti tisuće kuna da bi interijer oplemenila nekim šik komadom za koji će te svi pitati gdje si ga nabavila ne misleći samo na njegovu posebnost već i uvjereni da si ga papreno platila.

Možda vas zanima Maštovito: žena je poznatu IKEA vitrinu transformirala u sasvim novi komad Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Tik Tok/extra.ordinary.home Tik Tok/extra.ordinary.home Žena je napravila noćni ormarić od kutija za kruh

U TikTok videu, DIY entuzijastica, koja objavljuje pod akronimom @extra.ordinary.home, otkriva kako je pretvorila dvije drvene kutije za kruh koje je platila preračunato otprilike 130 kuna u vrlo elegantan noćni ormarić.

@extra.ordinary.home So I got two bread bins from @kmartaustralia and stuck them together using glue and nails I acquired somewhere along the line from @bunningsau Following this I fashioned some timber legs using offcuts and stained them using @feastwatson Prooftint in 'Oak'. I attached the legs with screws and then painted the rest with Porter's Eggshell Finish in 'Wet Cement'. #kmarthack #breadbinhack #diy #diyfurniture #furniturehack #breadbin ♬ original sound - extra.ordinary.home

Uz video koji demonstrira što je radila kaže: "Kupila sam dvije posude za kruh i spojila ih pomoću ljepila i čavala", napisala je u opisu videa. Sama je oblikovala i drvene noge od nekoliko manjih daščica i zalijepila ih pomoću ljepila, a potom ih obojila. Izbušila je dvije rupe na dnu ormarića i pričvrstila noge te je kao rezultat dobila elegantni sivi ormarić.

Ružne mrlje od vode ostale su na drvenom namještaju? Stvar će riješiti namirnica iz frižidera

Rezultat je toliko dobar, a još je zabavnije što je malotko mogao pogoditi da je sve počelo s drvenim posudama za kruh kakve mnogi imaju u vlastitim kuhinjama. Odjeljak za komentare bio preplavljen pohvalama za impresivan uradi sam rad. "To je zapravo vrlo cool ideja i možete napraviti i još viši ormar, dodajući još jedan ili dva takva ormarića povrh ovoga", napisao je jedan. Drugi je komentirao: "Apsolutno genijalno, sviđa mi se!!"

IKEA namještaj Možda vas zanima 20 „trikova“ s IKEA namještajem koji pokazuju što je sve moguće uz malo mašte (i spretne ruke) Rubrika Life&style Life&style

Treći je dodao oduševljeno: "Sviđa mi se, bio bi i dobar kutni ormarić!" Dodatno je pohvalio: "Upravo sam dobio ideju da napravim jedan kutni ormarić u svojoj kupaonici." Drugi je dodao: "Sviđa mi se ova ideja. Izgleda sjajno."

Photo: Instagram@victoriajacob.be

Komentari 0