Life&style

Nives Celzijus bez šmike i u gipsu: Prvi put sam prošetala Špicom ogoljena lica i bez friza

  • Nives je prije dva tjedna slomila lijevu ruku i otad dane provodi s gipsom i po raznim terapijama
  • I dalje je aktivna u objavama atraktivnih fotki na društvenim mrežama, samo s neplaniranim dodatkom na ruci
  • U posljednjoj objavi opisala je kakav joj je osjećaj bio prvi put u životu prošetati Špicom bez trunke make-upa 

Prije dva tjedna Nives Celzijus objavilia je još jednu svoju atraktivnu fotografiju u nizu, ali s jednim dodatkom. Naime, na ruci je nosila gips, a pokraj fotke na Instagramu napisala je: "A mislila sam da ću ove godine ostati zakinuta za godišnji odmor...#mala trapava". Nakon loma lijeve ruke Nives je otkrila da joj je bivši suprug Dino Drpić govorio da je najtrapavija osoba koju je upoznao. "U ovom slučaju bio je u pravu" dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A mislila sam da ću ove godine ostati zakinuta za godišnji odmor... 🤣 #malatrapava

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

I otad se Nives na fotkama i videima pojavljuje s gipsom, a objasnila je i kako joj nedostaje odlazak na posao, kolege, treninzi pa čak i trčanje. "Nastojim to nadoknaditi radom po kući. Snaga volje je najjača u ovim trenucima. Odbijam da nešto ne mogu. Čak i nakon što sam shvatila da će oporavak biti nešto duži nego što sam očekivala budući da su mi stradali i ligamenti" napisala je Nives prije nekoliko dana.

No, u posljednjoj objavi Nives je otkrila još neke zanimljive detalje iz života sa slomljenom rukom. Naime, kako proteklih dana često provodi vrijeme po terapijama, a, kako kaže, nedostaje joj i jedna ruka za sređivanje, tako uglavnom sve poslove tijekom dana čini - nesređena.

"Nije to ništa neuobičajeno, ali ipak mislim da sam prvi put prošetala Špicom ogoljena lica, bez trunke make-upa i bez friza.  I bilo je skroz OK. Shvatila sam koliko je smiješno što sam dopustila da mi se nametne ta obveza uljepšavanja za Špicu. Sebi sam čist dobra i ovako. Gledat ćete me ovakvu još neko vrijeme pa zato evo jedna čista #nofilter fotka" napisala je Nives.

A i mi ćemo joj reći da je lijepa i bez šminke i da joj želimo što brže zacijeljenje slomljene ruke. 

Photo: None

Komentari 0