Life&style

Nitko ne vjeruje koliko ova mama ima godina! Njezina kćer kaže: “Za moju mamu svi misle da mi je sestra”

  • Mlada influencerica Misha Grimes objavila je fotografije s odmora
  • Svu pažnju ipak je privukla njena mama
  • Zbog mladolikog izgleda njene mame, svi su im rekli da izgledaju poput sestara

Instagram influencerica Misha Grimes često sa svojim pratiteljima dijeli svoje najljepše trenutke, no na posljednjim objavama nitko nije mogao ne primijetiti – njenu mamu, Kashu.

YouTuberica i Instagram influencerica Misha Grimes na svojem je profilu podijelila fotografije s odmora u Dubaiju. Njena 60-godišnja mama zasjenila ju je na fotografijama gdje dvojac pozira u kupaćim kostimima.

Mishu na Instagramu prati više od 155 tisuća pratitelja, a mnogi su u komentarima izrazili svoje oduševljenje Kashinim izgledom.
Majka i kći trenutno uživaju u sunčanom odmoru u Dubaiju, gdje se opuštaju pored mora i u šoping centrima.

Unatoč razlici u godinama, mnogi su zamijenili Kashu za Mishinu sestru zbog njenog mladenačkog izgleda, isklesanog tijela i ljepote.

Misha je u opisu ispod objave napisala: “Sjećam se kad su me ljudi u školi zezali zato što mi je mama najbolja prijateljica… Pogledajte nas sad, prilično sam sigurna da se ipak ja zadnja smijem!!”

“Najbolja prijateljica i mamica u jednom. Usput, na posljednjoj fotografiji pokušavala sam ju nositi na leđima i neslavno podbacila.”

Mariah Carey Možda vas zanima Kako slatko! 10-godišnja kći Mariah Carey pljunuta je slavna mama dok je utjelovljuje u jednoj kampanji Rubrika Stars Stars

I njena mama Kasha ima velik broj pratitelja na Instagramu, čak 34,6 tisuća, a u opisu njenog profila stoji: “60. i starim s dostojanstvom, promocija samopomoći, obožava modu, šminku, putovanja i zdrav život. I Kasha, kao i njena kći, također ima vlastiti YouTube kanal, pod nazivom NiftyAfterFifty.

Kasha je objasnila kako je njen kanal posvećen svima koji vjeruju u to da “Starenje je obavezno, ali odrastanje zato nije”, što je citat Chilija Davisa.

Fotografije lijepog dvojca mame i kćeri imaju više od 25 tisuća lajkova, a ispod objave nizali su se komentari poput: “Žao mi je, ali Kasha nema 60, ona laže.”, “OK, tvoja mama je supermodel wow. Obje tako predivne.” i “Kako nevjerojatno obje izgledate. Kunem se da tvoja mama stari unazad.”

Komentari oduševljenja i pohvala, posebno na Kashin izgled, nisu prestajali: “Tvoja mama izgleda prekrasno!”, a mnogi su zaključili i kako “Jabuka nije pala daleko od stable, izgledate kao sestre!”

Danijela i Ella Dvornik Možda vas zanima Mama i kći Dvornik zajedno u teretani: 'A štaš'... i ovo je dio obiteljskog druženja!' Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/@kashagrimes
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    mladolika mama.