Life&style

Nikom ni riječ! U Torte i to doneseš svoju posudu, a oni u njoj ispeku kolač (kao da je tvoj!)

  • Je li ti se ikada dogodilo da si ostala budna do kasno u noć jer si morala pripremiti slasticu za idući dan?
  • Ako bi dan radnije provela u prirodi s obitelji, umjesto u kuhinji uz mikser i kuharice, Torte i to ima rješenje
  • Otkrili smo najslađu kulinarsku tajnu ikada i morali smo je podijeliti s tobom
  • Pročitaj više: Slatki gastro vodič: Gdje u Zagrebu kupiti najljepše rođendanske torte?

Dođu poneki trenutci u životu kada se od nas očekuju određene kulinarske vještine, naročito kada je u pitanju priprema torti i kolača. Bilo da je riječ o rođendanima, krštenjima, krizmama ili dolasku svekrve prvi put u stan, očekivanja od donošenja i posluživanja ispečenih slastica su visoka, dapače, čak se smatraju pod normalnima. Ipak, nemamo svi baš ni vremena, a ni volje, pripremati torte i kolače, naročito kada je vani lijepo vrijeme i sve što nam je potrebno poslije posla je šetnja i kava na suncu. Vjerujemo kako si se i ti, ali mnoge tvoje prijatelji pronašle u ovom problemu, a sada je stiglo i rješenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TORTE i to (@torteito)

Popularna slastičarnica Torte i to u svoju je ponudu uvela opciju "Hush hush" koja će nam svima smanjiti stres i pojednostaviti život. Što je "Hush hush"? Jednostavno rečeno - najstrože čuvana slatka tajna! Naime, u Torte i to doneseš svoju posudu od kuće, a oni ti u njoj naprave neku od torti ili slastica koje imaju u ponudi i - nikome ne kažu za to. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TORTE i to (@torteito)

Ovo je idealno rješenje za sve one koji imaju "pritisak" kada je u pitanju izrada slastica, a ista im ne ide ili za nju nemaju vremena. Sve slastice će izgledati kao da su pripremljene kod kuće, a imat će i okus "domaćeg". Sigurni smo da će svi oni koji ih probaju biti oduševljeni i tražiti za iste recept, koji je, naravno "obiteljska tajna".

Foto: Instagram @torteito, Zabundana torta | Autor: Instagram @torteito Instagram @torteito Foto: Instagram @torteito, Zabundana torta Foto: Instagram @torteito, Čupavac torta | Autor: Instagram @torteito Instagram @torteito Foto: Instagram @torteito, Čupavac torta

Torte i to u ponudi za pripremu će nuditi torte (cheesecake, ledeni vjetar, brownie, čupavac i ostale koje imaju u ponudi), ali i gibanicu i šnenokle. Sve što trebaš je kontaktirati ih na mail info@torte-i-to.hr. Sve proslave su upravo postale jednostavnije i više im se veselimo!

Foto: Instagram @torteito, Međimurska gibanica | Autor: Instagram @torteito Instagram @torteito Foto: Instagram @torteito, Međimurska gibanica

Možda vas zanima Čupavci su dobili novo ruho: ova slastičarnica pretvorila ih je u čupavu tortu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash / Jodie Morgan
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bravo