Life&style

Nevjerojatno: nije shvatila da je trudna dok nije rodila!!!

Jackie Owings pila je redovito tablete protiv začeća, imala je menstruaciju i bila je konstantno mršava. Kad odjednom…

Jackie iz engleskog North Yorkshirea živjela je sasvim normalnim životom. Išla je na odmor, izlazila je, radila svoj posao konobarice. A onda je opalio grom iz vedra neba: Jackie je rodila bebu – bez da je uopće znala da je trudna! 

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Pošto je 22-godišnjakinja redovito pila tablete protiv začeća, imala mjesečnicu, zadržala mršavo tijelo – nitko ni ludilu nije pomislio da je trudna. U petom mjesecu trudnoće bila je na Malllorci (vidi foto) gdje je žestoko tulumarila. Na sreću bez posljedica za nerođenu bebicu. Buduća mlada mama, koja je s ocem djeteta bila u povremenoj (uglavnom seksualnoj) vezi, pila je i dosta alkohola. 

Onda je na odjednom na svijet došao mali Edward. „Nisam mogla vjerovati“, rekla je Jacky za Dailymail. „Kad sam za vrijeme poroda tiskala, mislila sam kako sam i sama još dijete, pa ne mogu imati dijete. Ali kad se maleni pojavio, odmah sam osjetila nevjerojatnu povezanost. Zaljubila sam se.“ 

Bila je na poslu kad joj je puknuo vodenjak – dok je stajala u vlastitoj plodnoj vodi s prvim bolovima od trudova, nije shvaćala da će uskoro dobiti dijete. „Bilo je nevjerojatno bolno – mislila sam kako sam se popiškila pred šeficom“, rekla je u intervjuu. Ona joj je rekla da je moguće da se radi o trudnoći, a Jackie je odjednom sve postalo jasno – točno prije devet mjeseci morala je uzimati antibiotike koji su neutralizirali djelovanje tableta protiv začeća. Nekoliko minuta kasnije postala je majka…  

Jack, njen dečko, mislio je da se šale kad su ga zvali iz bolnice i javili mu sretnu vijest. U međuvremenu se zaljubio u svog sina – i sada njih troje žive sretno zajedno. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0