Life&style 16. travnja 2021.

Nezaustavljiva ljepota iz Medexa

Medex Hrvatska.
Nezaustavljiva ljepota iz Medexa Nezaustavljiva ljepota iz Medexa Nezaustavljiva ljepota iz Medexa

Upoznajte novu liniju ljepote iz Medexa koja dolazi u obliku dodataka prehrani u kapsulama za lijepu kožu: tu su Hyaluron i Ceramidi

Prvo briga o koži

Briga o koži na prvom je mjestu za kozmetičke stručnjake. Najbolji temelj za lijep izgled je zdrava i blistava koža. Poklonite svoje povjerenje novoj liniji ljepote iz Medexa, koja vam nudi sigurnost i učinkovitost. Odaberite ljepotu kojoj vjerujete.

Učinkoviti dodaci prehrani u kapsulama

Zašto uzimati dodatke prehrani za kožu u obliku kapsula? Nanošenjem kreme ili seruma rješavamo posljedice koje se na našoj koži pojave izvana. Primjećujemo ih kao suhu ili masnu kožu, bore ili problematičnu kožu. To su kombinirane posljedice starenja, vremenskih utjecaja ili raznih drugih oblika oksidacijskog stresa. Zahvaljujući naprednom razvoju s dodacima prehrani sada također možemo utjecati na izvor koji uzrokuje te posljedice. Učinkovita apsorpcija aktivnih sastojaka kroz probavni trakt omogućuje nam da svojoj koži pružamo potporu kroz unutarnje slojeve kože. Na taj način u svoje tijelo unosimo koncentrirane hranjive sastojke koji redovitom konzumacijom poboljšavaju sastav kože.

Hidratacija i elastičnost kože s ceramidima

 | Autor: Medex Hrvatska Medex Hrvatska
 

CERAMIDI CERAMOSIDES™, VITAMINI A,C,E I CINK U KAPSULI

+ Vitamin A i cink pridonose održavanju zdrave kože.
+ Vitamin C, E i cink igraju ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
+ Vitamin C ima ulogu u nastajanju kolagena za normalno funkcioniranje kože.
+ Ceramosides™ pridonose hidrataciji i elastičnosti kože po cijelom tijelu

Ispitivanja


Ceramosides™ su koncentrirani bioaktivni lipidi pšenice koji poboljšavaju apsorpciju i metabolizam ceramida. S godinama se količina ceramida u epidermisu smanjuje, zbog čega koža gubi vlagu i elastičnost. Prirodni ceramidi Ceramosides™ izvor su svježih ceramida koji pridonose hidrataciji i elastičnosti kože po cijelom tijelu.


Smanjenje bora s hijaluronskom kiselinom

 | Autor: Medex Hrvatska Medex Hrvatska


HIJALURONSKA KISELINA
ExceptionHYAL® Star U KAPSULI

Patentirana hijaluronska kiselina ExceptionHYAL® Star ima širok raspon veličina čestica, od 5 do 3.000 kDa, koje su također prirodno prisutne u ljudskoj koži i imaju širok spektar djelovanja (FULL-SPECTRUM). Nakon 4 tjedna korištenja ExceptionHYAL® Star smanjuje se vidljivost bora i povećava elastičnost i napetost kože, što pridonosi svježijem i mladolikijem izgledu kože.

Ispitivanja

 

Gdje možete pronaći našu novu liniju ljepote?

Kapsule Hyaluron i Ceramidi možete pronaći u našoj internetskoj trgovini. Ceramide i Hyaluron možete pronaći i u sljedećim poslovnicama:

  • u DM drogerijama
  • u najbližoj ljekarni