Life&style

Nevena Rendeli ugostit će uspješne poduzetnice - pričat će o ženama u biznisu te kako financijski poboljšati 2022.!

  • Uskoro gledaš novu epizodu "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" 
  • Naša će voditeljica ugostiti dvije uspješne poduzetnice, Kristinu Ercegović i Blaženku Mičević
  • Ovaj put gledamo se u četvrtak, 30.prosinca u 20:00 sati, a pratiti možeš na miss7 i missBlog Facebook profilima, YouTube kanalu i miss7 Instagramu

Za sam kraj godine u talk show 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' stižu dvije uspješne i poduzetne žene, Kristina Ercegović i Blaženka Mičević. Dotaknut će se tema važnih za žene, njihovu financijsku neovisnost i hrabro stupanje naprijed, teme pokretanja vlastitog posla i uspješnog poslovanja, ali još i puno više!

 | Autor: miss7 miss7

Kristina je sada već serijska poduzetnica i spisateljica koja je pokrenula mnoge velike projekte, između ostalog portal Žene i novac, a Blaženka je osnivačica i direktorica vlastite tvrtke Agrodet koju prati velik uspjeh i to u, kako se često sama ističe, tipično muškom sektoru - geodeziji.

S Nevenom će tako gošće popričati o financijama, točnije, financijskom nasilju nad ženama. Upravo je Kristina idealna govornica za spomenutu temu jer je mnogo napravila i na osviješćivanju ovog problema i na našem području. I Blaženka kroz svoj poslovni put shvatila da ima puno toga za reći o rodnoj ravnopravnosti i sebi kao poduzetnici u većinom muškom biznisu.

Njezina udruga "Žene u geodeziji" upravo i radi na rodnoj ravnopravnosti i naglašava važnost svijesnog pristupanja ovom problemu. Razotkrivanju rodne nejednakosti pritom je zapravo i pomogla COVID-19 pandemija o čemu će gošće pričati s Nevenom.

Osim toga, dotaknut će se i teme o ženama u politici. Naime, prema sazivu Europskog parlamenta omjer žena i muškaraca je puno bolji nego ranijih godina pa je u njemu tako danas otprilike 41% žena. Za usporedbu, davne 1979. godine u EP mandat je dobilo tek 15% žena.

Popričat će i o godini iza nas i o tome kakva je bila njima, ali i ženama u našem društvu općenito. Proći će kroz vlastite poslovne pothvate i dati nekoliko financijskih savjeta kako poboljšati nadolazeću 2022. godinu. A svima nam je to itekako potrebno!

Uz to, dok mnoge žene možda i razmišljaju o pokretanju vlastitog posla, ove uspješne poduzetnice dat će i konkretne savjete kako to doista i ostvariti i pretvoriti zamisao u djelo. I to uspješno! Ove nas inspirativne žene očekuju u novoj epizodi talk showa koji možeš pogledati u 20 sati, u četvrtak , 30. prosinca, na miss7 i missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Gledamo se!

 | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0