Life&style 22. lipnja 2017.

Neugodne stvari koje svi radimo za vrijeme vožnje

Thinkstock.

U sigurnom okruženju svog automobila sigurno i ti radiš neke neugodne sitnice, priznaj! Ali bez brige nisi sama u tome, kladimo se da iste navike ima većina nas...

Sigurnost u prometu morala bi biti na prvom mjestu no svima nam se potkrade neka riskantna navika koje se ne uspijevamo riješiti. Evo kojih pet sitnih ludorija nas većina radi u svojoj sigurnoj zoni - autu.

1. Selfie, selfie i opet selfie

Nekad je svjetlo jednostavno predobro da bi propustili dobar selfie. Prometne gužve predosadne su pa se selfie čini kao idealan čin za ubijanje vremena. Kako god bilo nema neugodnijeg nego kada baciš pogled u stranu i primijetiš kako te vozač iz vozila do osuđivački gleda. Jedino što možemo reći je nasmij se i ponosno okini još jednu fotku!

2. Koncert stoljeća

Prosječno dobra pjesma u autu je nekim čudom - genijalna pjesma. Ti se prema potrebi pretvaraš u Celine Dion, Snoop Dogga ili čitav One Direction bend. I dok održavaš koncert stoljeća jedina misao koja te brine je - kako je moguće da još uvijek nisi svjetski poznata pjevačka zvijezda.

via GIPHY

3. Stišavanje glazbe dok se parkiraš ili tražiš neku lokaciju

Potpuno nam je nejasno zašto, ali ovo zaista funkcionira! Tko se još uspio pošteno koncentrirati i parkirati iz prve dok je glazba treštala! Mi još takvog, a ni takvu nismo upoznali...

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

4. Auto u službi drugog ormara

Znate kako kažu - ženama stan uvijek blista od čistoće, a muškarcima auto. U tome sigurno ima istine. Sva odjeća i cipele koju iz nekog razloga odnesemo u auto jako teško pronalazi nazad put do ormara. Tako se većinom događa da nam se auto pretvori u drugi ormar. Uz promjenjivo vrijeme to se često pokaže super korisnim, pa se ne žalimo!

5. Sve diskutabilne radnje

Sve ono što se vjerojatno ne bi usudili napraviti pred drugim ljudima odjednom je potpuno prihvatljivo. Otkopčavanje hlača nakon povećeg hamburgera, skidanje cipela i nanošenje dezića samo su neke od tih sramotnih navika, a nekako čisto sumnjamo da su najgore!

via GIPHY

Komentari 0