Life&style

Netflixov film 'Daleko' stavljamo u podsjetnik, zbog romantične priče, jadranskih pejsaža i golog torza Gorana Bogdana

  • Romantična komedija s Goranom Bogdanom 'Daleko' ('Faraway') stiže na Netflix baš na Dan žena
  • Šarmantna, topla i intimna, ova romantična komedija govori o strankinji koja nakon privatnog brodoloma stiže na mali otok u Hrvatskoj gdje je nasljedila kamenu kućicu iznad mora
  • U kojoj zatiče Gorana Bogdana... Što će se dalje između njih dvoje dogoditi pogledat ćemo (obavezno!) za nekoliko dana..

Volimo filmove koji u opisu imaju "šarmantno", "intimno" i "toplo", a baš takav je film 'Daleko' ('Faraway') čiji je početak emitiranja Netflix najavio za 8. ožujka tj. Dan žena. Prigodno? Moglo bi biti, jer vjerujemo da će se najviše svidjeti upravo ženama i to ne samo zbog zgodnog Gorana Bogdana koji je u glavnoj ulozi. 

Nasljedivši kuću na hrvatskom otoku jedna žena se spontano odluči na putovanje koje će joj vratiti vjeru u život i otvoriti vrata novoj ljubavi - ovako je radnja filma opisana na streaming platformi, ali mi smo iz videa koji ga najavljuje iščitali mnogo više.

 | Autor:

Glavna junakinja odluči potražiti kuću koju je od majke nasljedila na jadranskom otoku, u njoj dotad malo poznatoj zemlji. Na veliki životni preokret odluči se nakon što shvati da je muž vara (ako smo dobro povezali). Stiže u selo na obali, među nepoznate ljude, a u kući zatiče koga doli Bogdana kojem je njezina majka za života dozvolila da u kućici živi... Tada počinje prilično klišeizirana radnja - koju smo vidjeli u dosta sličnih filmova, ali koja nimalo nije izgubila na šarmu ako je dobro napravljena: on se čudi njoj, ona njemu, došljakinja ne može shvatiti način života i običaje ljudi na otoku, on je nervira, kuća joj je grozna, kao i sve te ovce i tuširanje u hladnoj vodi.

Možda vas zanima Najbolji filmovi i serije koje stižu u ožujku: True crime poslastice, film o Tetrisu i serija s Meryl Streep Rubrika Life&style Life&style

 | Autor:

No onda polako glavna junakinja (glumi je Naomi Krauss) shvaća kako je kuća zapravo prekrasna, s divnim pogledom na zalazak sunca iznad mora, kako je njezin neželjeni sustanar vrijedan prijateljstva, a možda i ljubavi,unatoč razlici u godinama; kako je divno voziti se biciklom po uskim otočnim stazama i kupati se u kristalno plavom moru... Ukratko, naslov koji stavljamo u podsjetnik, za ugodnu večer protkanu romantikom. Uz prekrasne prizore mora, prirode i Bogdana golog do pasa. Možda i baš na Dan žena. 

Photo: None

Komentari 0