Life&style

Neodoljivi pokloni iz dm-a skrivaju se u adventskim kalendarima

U odabranim dm prodavaonicama potraži adventske kalendare i uživaj u iščekivanju blagdana

Blagdanski ugođaj, kojem se jednako vesele i veliki i mali, polako se uvlači u naše ulice i ispunjava nas radosnim iščekivanjem. Čak i okorjeli ljubitelji ljeta i ljetnih vrućina (priznajte!) željno iščekuju dan kada će gradske ulice ponovno zasjati u idiličnoj adventskoj atmosferi. Kako bi brojanje dana prošlo čim radosnije i brže, dm je pripremio različite adventske kalendare, posebne po tome što sadrže neodoljive kozmetičke i gastro poslastice. Na tebi je samo da odabereš svoj omiljeni i svaki dan od početka prosinca do Božića uživaš u novom blagdanskom iznenađenju koje donose adventski kalendari dm-ovih marki.

Za male i velike ljubitelje osviještenih slatkih iznenađenja - dmBio adventski kalendar

Slatki, čokoladni, orašasti… a i neki novi dmBio okusi, skrivaju se iza prozorčića dmBio adventskog kalendara. 24 ukusna iznenađenja odraslima će čekanje do Božića učiniti još slađim, a dmBio adventski kalendar dolazi i u verziji za djecu te skriva ukusne hrskave kuglice s jagodama, od bijele čokolade ili s nugatom.

 | Autor:

Razmazite se uz Balea adventske kalendare

Svakodnevna rutina njege tijela i lica bit će još zabavnija i ugodnija uz Balea adventske kalendare. Možeš odabrati onaj s pet različitih vrsta ampula za njegu kože koje sadrže visokovrijedne koncentrate za sjajan izgled i koje će tvojoj koži pružiti kvalitetan oporavak od hladnih zimskih temperatura. Ili ćeš se odlučiti za Balea adventski kalendar s raznim vrstama proizvoda koji su zbog svoje veličine idealni za putnu torbu – dobar izbor za one koji se spremaju na zimski odmor poput skijanja ili wellnessa. Tu je i Balea MEN adventski kalendar u kojemu se nalazi sve što muškarcu treba za njegu, poput gelova za tuširanje i brijanje, pa čak i seruma za njegu kožu oko očiju.

Za one koji traže ljepotu iz prirode najbolji su izbor alverde adventski kalendari

Iznenađenja u alverde adventskom kalendaru učinit će blagdane slavljem ljepote i osviještenog izbora jer proizvodi alverde na prirodan i učinkovit način njeguju kožu, a sinonim su za 100 posto prirodnu kozmetiku bez sintetičkih mirisa, bojila i konzervansa.

Počastite mališane SauBär adventskim kalendarom

Dječja koža radovat će se SauBär adventskom kalendaru koji svaki dan uljepšava malim, ali posebnim doživljajem. Proizvodi SauBär posebno su blagih receptura s nježnim sastojcima za pranje na biljnoj bazi koji štite dječju kožu.

Za beauty fanove - trend IT UP adventski kalendar

Beauty fanovima svidjet će se trend IT UP adventski kalendar koji donosi 24 pomno odabrana iznenađenja iz čitavog asortimana te tri nova, još neviđena proizvoda koji će iznenaditi i obradovati sve ljubiteljice make-upa.

Ekskluzivno u dm prodavaonicama pronađite Nivea adventske kalendare

Svaki dan prosinca može započeti uz pravu čaroliju Niveinih proizvoda. Nivea adventski kalendar dolazi u obliku kuće, a iza svakog od 24 prozorčića skrivaju se svima poznate i provjereno dobre Nivea formule za njegu.

Uz adventske kalendare u dm-u jedno je sigurno: bit će teško odoljeti porivu da odjednom ne otvoriš sve prozorčiće! :)

Više informacija pronađi na dm-ovoj internetskoj, Facebook i Instagram stranici.

Photo: None

Komentari 0