Life&style
Nemate ideju što staviti pod bor? Mi ih imamo nekoliko! Nemate ideju što staviti pod bor? Mi ih imamo nekoliko!

Nemate ideju što staviti pod bor? Mi ih imamo nekoliko!

Miris za mamu, poklon-paket za brata, igračka za malog nećaka i make up set za najbolju frendicu. Više od 10.000 potencijalnih poklona i sigurna kupnja čekaju vas na www.dm.hr.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Novi mirisi u ponudi dm-a izvrsno su iznenađenje koje vaša mama ili sestra mogu pronaći ispod bora. Here to Stay najnoviji je miris modne ikone Naomi Campbell. Ovaj cvjetno-voćni miris krase gornje note crnog ribizla i maline, a u svojoj bazi ima note vanilije i mošusa koje mu daju posebnu postojanost, baš u skladu s njegovim imenom. Još jedan mirisni novitet upao nam je u oko i začarao naša osjetila - Women Secret Intimate. Here to Stay je idealan je za vječne romantike, dok je Women Secret Intimate pravi poklon za one koji biraju diskretne i sofisticirane mirise. 

Za prijatelje i muške članove obitelji odabrali smo poklon-paket Tom Tailora be mindful, koji je dostupan ekskluzivno u dm-u. Ovaj mirisni set u kojem se nalaze gel za tuširanje i miris, neće ostaviti ravnodušnima ni njihove bolje polovice jer ga jantar i vetiver obogaćuju zavodljivom notom muževnosti.

Najmlađima poklonite Starlight Pets, plišanog prijatelja za miran san koji će oduševiti i roditelje. Svijetli u različitim bojama i projicira ih na zidove sobe, uz smirujuće note. Za nešto starije, odabrali smo društvenu igru Grad država uz koju se može zabavljati i učiti cijela obitelj.

Kada su u pitanju make up poklon-paketi, odabrali smo Magic Studio Essential make up kit, uz koji, za 79,90 kuna, poklanjate paletu sjenila, olovku za oči, šiljilo, maskaru, lak za nokte, ruž, duo rumenilo i četkicu za nanošenje. Ako vaša frendica, sestra ili mama imaju posebnu sklonost make upu očiju ili usana, možete odabrati Oh! my Lips marke Eveline u kojem se krije šest mini ruževa za usne ili pak poklon-pakete marke Magic Studio poput eye trio i Lovely eyes za dramatične poglede.

Prije odabira, ne zaboravite provjeriti koji vas još noviteti čekaju u dm online shopu jer se možda tamo krije idealan poklon za najvažnije ljude u vašem životu, a sigurni smo da ćete pronaći i nešto za sebe. Ne zaboravite, i u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu proizvodi su vam dostupni po Dobrim cijenama na koje možete računati najmanje četiri mjeseca!

 

Photo: dm.hr