Life&style

Neka vaša stopala uvijek budu spremna za pokazivanje!

S ovim mirisnim i njegujućim pomagačima zajamčena je njegovana sezona bosih nogu!

Pokažite svoja stopala!

Prije svega potrebno je maknuti višak čestica kože – Balea Feel Well uljni piling za stopala sa
soli, zahvaljujući veganskoj recepturi s hladno prešanim uljem avokada i shea maslacem, osigurava savršenu njegu vašim stopalima. Piling bez mikroplastike nježno uklanja odumrle stanice kože, a vaša stopala ostavlja svilenkasto mekima. Nakon što je odstranjen sav višak čestica kože, najbolje je namazati stopala bogatom Balea masti za ispucanu kožu stopala koja pruža optimalnu njegu zahvaljujući ureji i alantoinu. Hranjiva mast posebno je prilagođena vrlo suhoj, gruboj koži sklonoj pucanju. Urea pruža stopalima umirujuću vlagu, a krema ostavlja nježan osjećaj na koži.

Ulje čajevca djeluje antibakterijski

Kako bi stopala i nakon te intenzivne kure uvijek bila nježno njegovana i zaštićena od mogućih bolesti, preporučena je upotreba Baleine kreme za stopala s uljem čajevca. Tu kremu treba nanositi dva puta dnevno, a sadržanim uljem čajevca razvija antibakterijsko djelovanje. Eterično ulje, naime, može spriječiti bolesti poput gljivica na stopalima.

Ne zaboravite na njegu noktiju!

S obzirom na to da sa sunčanim vremenom automatski dolaze i lakirani nokti u boji, ne smiju se zanemariti ni nokti. Jednostavno nanesite Balein balzam za stopala i nokte. Taj balzam s dragocjenim shea maslacem, vitaminima, jojobinim i avokadovim uljem  koži pruža hidrataciju i time osigurava intenzivnu njegu stopala i noktiju. Veganska krema za stopala s pantenolom i biotinom uz to potiče fleksibilnost i stabilnost noktiju.

Ako ste raspoloženi za blage, sedefaste, svjetlucave noktiće na nogama (i rukama, naravno), predlažemo trend IT UP Royal Nude lakove. Oni jedva primjetno boje nokte, diskretno, ali upečatljivo. Prirodni ton savršeno se podudara s bilo kojom odjećom i daje joj dodatan sjaj zahvaljujući finom svjetlucavom efektu. Lak se brzo suši i lako se nanosi, a s prvim potezom kista, nježni ton daje visoku razinu pokrivenosti.

S druge strane, ako ste pak raspoloženi za nešto upečatljivije, razigrane boje (mnoštvo njih zapravo), možete odabrati modernu statement manikuru: s.he stylezone quick‘n crazy lakovi za nokte pretvorit će vaše nokte u šareni magnet za poglede. Zahvaljujući inovativnoj gel-teksturi posebno se brzo suši.

 

Photo: dm.hr