Life&style
Neka prvi dan škole bude bezbrižan dan za pamćenje uz dm Neka prvi dan škole bude bezbrižan dan za pamćenje uz dm

Neka prvi dan škole bude bezbrižan dan za pamćenje uz dm

Prvi dan škole za naše najmlađe dan je kada će ponovno vidjeti svoje prijatelje i kada im se, uz vrata škole, otvaraju i vrata u svijet znanja i novih poznanstava. Ponovni susret s prijateljima i povratak u školu ove godine obilježen je dodatnom neizvjesnošću koja, na žalost, za naše klince nema nikakve veze s tim koliko će se ekipi svidjeti nova frizura ili nova školska torba.

Kako bi i ova školska godina, usprkos trenutnoj situaciji, započela u što pozitivnijem duhu, dm će sve učenike prva četiri razreda osnovne škole razveseliti poklon-paketom. Svi školarci koji s članom uže ili šire obitelji na prvi dan škole posjete prodavaonicu dm-a, na poklon će dobiti dm ruksak pun proizvoda koji će im dobro doći u školi. U poklon-paketu školarce čeka raspored sati, voda, Mivolis bomboni, Violeta dječje maramice, dječja maska za lice, Asepsoleta proizvod za dezinfekciju ruku, četkica i Colgate pasta za zube, vrećica osvježavajućeg napitka Bolero te proizvod brenda Biobaza Kids.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Za roditelje čiji mališani tek kreću u svijet obrazovanja i školskih klupa, prvi dan škole uvijek je posebno veselje i izazov. Upravo zato, dm je svim djelatnicama i djelatnicima čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole i ove godine darovao slobodan plaćeni dan kako bi se u potpunosti posvetili novopečenim školarcima.

Svim školarcima i njihovim roditeljima, dm želi što bezbrižniju školsku godinu punu kreativnosti i uzbudljivih novih saznanja.

Photo: dm.hr