Life&style

Nećeš vjerovati koja je boja novi hit u dizajnu interijera

Ostali smo malo iznenađeni kad smo čuli koja je boja proglašena hit nijansom interijera za jesen 2017. Što kažeš na crne detalje?

Da, točno je - crna boja će vladati interijerima ove jeseni. Točnije, mat crna postala je veliki hit kao boja zidova, kućanskih aparata i ostalih detalja. I dok neki ljudi vjeruju da crna boja u interijeru vizualno smanjuje prostor, s druge strane Architectural Digest tvrdi da upravo ona donosi eleganciju i profinjenost koja može transformirati bilo koju sobu u tvojem domu. Istina je da kombiniranje crne boje u domu možda zvuči zastrašujuće, ali zato danas donosimo nekoliko super savjeta kako što bolje i jednostavnije uklopiti crne detalje i u svoj prostor.

Manji kućanski aparati

Napokon stajliš tosteri, kuhala za vodu i mikrovalne! Umjesto uobičajenih bijelih aparata, sada napokon možemo razbiti dosadnu monotoniju kuhinje uz pomoć ovakvih elegantnih dodataka. 

Veći kućanski aparati

Crni hladnjak? U bijeloj kuhinji? Zvuči nam odlično! Veliki kuhinjski aparati u crnoj mat boji postali su glavni hit u uređenju doma jer daju svakoj kuhinji jednu elegantnu i profinjenu notu.

 

Zidovi

Neutralni su, ali istovremeno totalni statement. Multidimenzionalna crna najčešće se koristi na vratima i zidovima, a ako voliš monokromatsko uređenje i minimalizam - jedan crni zid u tvojoj dnevnoj sobi će te oduševiti! 

 

Pločice

Završili smo s bijelim pločicama! Ove jeseni, kupaonicama vladaju tamni podovi koji izgledaju totalno luksuzno, moderno i elegantno. Bez brige, neće vizualno "zatvoriti" prostor, dapače dat će mu svježinu i cool izgled koji ćeš obožavati. 

Rasvjeta

Posebno nam se sviđa kontrast koji nastaje između crnih lustera/lampa te bijelog stropa ili zida. Na ovaj ćeš način svoju rasvjetu pretvoriti u prave detalje i ukrase doma u koje će SVI odmah pogledati.

 

Photo: arhiva

Komentari 0