Life&style

Ne znamo što bismo mislili - Yves Saint Laurent sada prodaje nakit u obliku penisa

Francuski dizajnerski brend Saint Laurent privukao je nedavno pažnju s prilično neobičnom kolekcijom nakita. Naime, u trgovinama se mogu kupiti ogrlice i naušnice u obliku penisa

Privjesci u obliku penisa izrađeni su od pozlaćenog mesinga, a na stražnjoj stani je ugravirano „Saint Laurent Paris“. Ovaj nakit nije nimalo jeftin: ako si netko želi priuštiti „nešto drugačije naušnice“, mora iskeširati oko 1.800 kuna. Penis-ogrlica košta čak oko 4.450 kuna. Naušnice i ogrlice mogu se kupiti isključivo u odabranim Yves Saint Laurent trgovinama. Ova neobična kolekcija ne može se kupiti online. 

 | Autor: Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent

Podijeljene reakcije 

Reakcije na društvenim mrežama u svezi ovog nakita totalno su različite. Dok neki slave ovaj penis-nakit i žele ga imati pod svaku cijenu, drugi kažu „kako više ne razumiju ovaj svijet“. U kojoj si ti skupini?

Photo: Yves Saint Laurent
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dasd

    neukusno