Life&style

Ne znamo kako vi, ali mi smo sigurni da Baby Lasagna ima novi, ljetni hit. Poslušaj pjesmu 'and I'

  • Baby Lasagna nije one hit glazbenik! Upravo je predstavio novu pjesmu 'and I' - odgovorno tvrdimo, ovogodišnji ljetni hit!
  • Tko je očekivao nešto slično njegovom eurovizijskom 'Rim Tim Tagi Dim', bit će iznenađen, pjesma je sasvim drukčijeg žanra
  • Prati je preslatki spot kojim dominiraju moda i estetika iz 50-ih godina. 'and I' od danas je dostupno na streaming platformama i sigurni smo da ćemo ovu veselu, dopadljivu pjesmu slušati cijelo ljeto

Na valu najave velike europske turneje 'Meow Back' zakazane za proljeće 2025. koja će obuhvatiti sveukupno 26 nastupa u 20 zemalja, Baby Lasagna predstavio je novu pjesmu i otkrio nam sasvim novu i neočekivanu dimenziju u svom zvuku: 'and I je razigrani singl koji je od danas, 28. lipnja, dostupan na svim glazbenim streaming platformama!

Dražesna ljubavna pjesma može se opisati kao glazbeni lonac pun iznenađenja; prožeta je teatralnim momentima, promjenama u tempu, a ne nedostaje ni maštovitih referenci na talijansku kuhinju. S naglaskom na lazanje, naravno! Baby Lasagna servirao nam je pravu glazbenu poslasticu koja zvukom jasno odskače od njegovih dosadašnjih izdanja.

„Pjesmu 'and I' zamišljam kao veliki trenutak u vlastitoj karijeri baš zbog toga što je to prva pjesma koju ovaj put publika iščekuje“, izjavio je glazbenik pred izlazak singla. „Od samog početka sam najavljivao album kao kaotični miks žanrova, te pjesma 'and I' jasno prkosi dosadašnjim izdanjima. Uzbuđen sam čuti što će publika reći na “novo lice lazanje”. Neću se truditi opisivati pjesmu, njezin glazbeni smjer ni značenje njezinog teksta - to prepuštam slušateljima.”

Na dosad neistražene sonične teritorije Marko Purišić aka Baby Lasagna uputio se uz pomoć tima s kojim je i dosad surađivao, uključujući i njegovu zaručnicu Elizabetu Ružić koja je režirala glazbeni videospot nadahnut retro estetikom pedesetih koja savršeno upotpunjava vrckasti duh pjesme.

Photo: Promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar LiliaWalker

    LiliaWalker

    PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio ... prikaži još!