Life&style

Ne vježba ti se? Fitness Marshall će te dići na noge ODMAH!

Vježbanje kod kuće je ponekad prokleto teško, ali svjesni smo da fali taj jedan trenutak koji će te natjerati da se ustaneš s kauča - a to će uvijek biti The Fitness Marshall.

Zamišljeno još 2014. kao program koji želi okupiti sve ljude slobodna uma koji se ne srame biti što jesu i pritom prokleto obožavaju plesati, danas je neupitno najzabavniji oblik tjelovježbe na YouTubeu. Pričamo o "The Fitness Marshall", dance cardio vježbama kroz čije jednostavne koreografije vježbače vodi karizmatični Caleb Marshall sa svoje dvije ljupke plesačice. 

Naime, koncept je krenuo kao dobra zezancija, a prerastao je u pravu Internet senzaciju, pa je sada praktički nemoguće iskopati aktualan hit na kojega Marshall još uvijek nije napravio koreografiju. Njegova popularnost ide toliko daleko da ekipa sada drži live tečajeve diljem Amerike, a šuška se i o većoj turneji. 

The Fitness Marshall koreografije iznimno su lake za pratiti, a nakon dvije tri pjesme već ćeš potrošiti zaista dobar broj kalorija - uz njega vježbanje može biti i zabavno! Uvjeri se u to kroz neke od njegovih najzabavnijih koreografija!

 

Photo: None

Komentari 0