Life&style

Naručila je prekrasno božićno drvce preko interneta, a evo kakva katastrofa joj je stigla na vrata

  • Online kupovina često je rizična, a zna to i djevojka koja je naručila božićno drvce preko Interneta.
  • Umjesto okićenog drvca od dva metra, stigla joj je verzija koju nije mogla niti zamisliti.
  • Vjerovala je fotografijama koje je vidjela online i uopće nije ni u što posumnjala, sve do tog kobnog dana...

Često se dogodi da online shopping nije vjerodostojan i ne rezultira uvijek istim stvarima kakve smo vidjeli na fotografiji. Isto se dogodilo Sam Smith, Britanki iz Liverpoola.

Mlada medicinska sestra preko Interneta je naručila okićeno božićno drvce koje je trebalo biti visoko gotovo dva metra, točnije metar i osamdeset centimetara. Međutim, ono što joj je stiglo na adresu apsolutno ju je iznenadilo!

 | Autor: Wulimer Wulimer

Da ga dodatno ukrasi čak je i uzela slobodan dan, ali ispostavilo da joj on uopće nije trebao. Naime, umjesto velike sreće, stiglo joj je - minijaturno drvce!

Možda vas zanima Koji debakl: 15 osoba koje će dvaput razmisliti prije nego što opet nešto kupe na Internetu Rubrika Life&style Life&style

Isprva je mislila da je šala, ali onda je shvatila da bi to zaista trebala biti njezina narudžba.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

Tijekom kupnja bila je sretna što je uspjela pronaći drvce koje je na reklami uz sebe imalo i tračnice te malo selo skriveno u granama, a čak i Djeda Mraza koji se penje po ljestvama - i to sve za oko 350 kuna.

 | Autor: Wulimer Wulimer

"Bile smo uzbuđene jer je pisalo da ga trebaš sagraditi sam i to je trebalo biti zabavno", rekla je njezina majka Karen. Iako je Sam priznala da se osjeća opljačkano, obje su se samo dobro nasmijale. Barem su zadržale smisao za humor! "Baš je izgledalo šarmantno na reklami. Samo što je trebalo biti dva metra visoko", rekla je. Umjesto svih božićnih ukrasa, Sam je uz drvce dobila Djeda Božićnjaka s deformiranim licem kojem je čak i boja bila uništena, piše Mirror.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

Isti dan stigao joj je i punjač čija je kutija bila čak i veća od one za drvce! "Poštar ga je donio i nisam znala što je to jer smo uvijek dobivali nešto za Božić. A kad sam otvorila samo sam se počela smijati", prisjetila se njezina majka. Odmah je poslala poruku Sam napisavši joj da mora uzeti slobodan dan da joj pomogne sastaviti ga.

Možda vas zanima Urnebesno! Naručila jaknu online, a dobila OVO... Rubrika Život Život

Prije kupovine čitale su i komentare, a budući da negativnih nije bilo, naručile su ga. Vidjele su čak i fotografije u drugim kućama što im je uljevalo dodatnu sigurnost. Drvce su naručile na stranici Wulimer (ako pokušate nešto naručiti, znajte da ste upozoreni) i to nakon što su vidjele da je cijena sa 100 funti pala na 40. Na oglasu i dalje piše da je količina ograničena, ali i da je drvce jedinstveno. A realno, doista i jest.

 

Photo: Rod Lamkey / CNP/AdMedia Newscom/PIXSELL

Komentari 0