Life&style

Napravi sama hollywoodske valove, jednostavno je

Ova vrlo elegantna frizura idealna je za sve svečane prilike, ali tko ti brani da budeš glam i svaki dan ako treba?!

Čini nam se da je rujan mjesec rođendana i vjenčanja, što je uistinu prekrasno i iscrpljujuće istovremeno (jesmo li spomenuli i financijski pogubno?!), pa nam svaka DIY situacija dođe kao naručena. Upravo zato smo vam htjeli obratiti pažnju na hollywoodske valove - frizuru koja je uistinu bezvremenska, a čini nam se da je zahtjevnija za napraviti nego što ustvari je.

Za izradu ovih valova trebate sušilo za kosu, lak za kosu i ukosnice. Procedura je u zapravo vrlo jednostavna; kosu posušite na nekih 80%, a zatim uhvatite užu četku. Prvo namjestite i osušite četkom razdjeljak kako bi vam se i zadržao, jer je njega kada se kosa sasvim osuši najteže postaviti da stoji baš kako želimo. Pramen kose zarotirajte na četku i držite pod sušilom 5-10 sekundi, a zatim je ponovno zarotirajte i sada držite sušilom na hladno puhanje 5-10 sekundi - to će vam osigurati dugotrajniju postojanost kovrče! 

Kada skinete kovrču s četke, zarotiraj je oko prsta baš na način kako je bila na četki i uhvati ukosnicom. Kad cijelu glavu ispuniš zarotiranim pramenovima s ukosnicama, pošpricaj je lakom za kosu. Kada raspustiš kovrče, raščešljaj ih prstima ili velikim češljem i zatim složenu frizuru "setiraj" sa sušilom za kosu na hlađenje. I gotova si!

Proizvode John Frieda možete pronaći u  prodavaonicama u sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0