Life&style 29. rujna 2019.

Napokon znamo tko se krije iza najzanimljivijeg instagram profila u posljednje vrijeme

U proteklih nekoliko tjedana pojavio se Instagram profil koji je zaintrigirao javnost i zapao za oko mnogim korisnicima te društvene mreže. Profil pod nazivom @unasojprirodi svojim objavama informira korisnike o ekološkim pitanjima i osvještava javnost po pitanju recikliranja, ponovnog korištenja sirovina, zaštite prirode i živih bića i sl.

Objave poput „Jeste li znali? Plastične vrećice bačene u oceane ubiju više od milijun morskih bića godišnje“ ili „Psi iz azila ponekad se prodaju u laboratorije za testiranje na životinjama“ prvotno su šokirale korisnike, a zatim i potaknule mnoštvo komentara na društvenim mrežama. Sada je napokon otkriveno tko stoji iza svega toga.

Riječ je o kozmetičkom brendu Herbacin koji kampanjom 'Lijepa koža je #unasojprirodi' želi širiti svijest o društveno odgovornom ponašanju, važnosti očuvanja okoliša, prirodnih resursa i prirodnih sastojaka koje koristimo i nanosimo na svoju kožu.

 | Autor: miss7 miss7

Herbacin je njemački kozmetički brend sa stoljetnom tradicijom koji u svojim proizvodima koristi samo pažljivo odabrane, prirodne i organske sastojke koji su nježni prema koži. U svojoj originalnoj liniji koriste prirodnu izraslu kamilicu, a proizvodi koje su predstavili su kreme za ruke, losion za tijelo, balzam za usne, tekući sapun te sapun u kamenu.

Osvoji poklon paket s Herbacin proizvodima! Odgovori na nagradno pitanje, a najbolji odgovor nagrađujemo. Dobitnicu proglašavamo 11. listopada. 

 

Sretna dobitnica poklon paketa je Petra Cerovčec! Čestitamo!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje

Više o brendu možete saznati na https://beauty.rox.hr/brendovi/herbacin/

Komentari 0