Life&style

Napokon znamo tko će glumiti Jasmine i Aladina

Već neko vrijeme slušamo o castingu Aladina i problemima koje je studio imao sa pronalaskom glavnih glumaca, a kako se čini - napokon službeno znamo njihova imena

Disney je od samih početaka imao problema s castingom glumaca za glavne uloge igranog filma Aladin, a sada napokon imamo dobre vijesti - Disney je objavio kako su pronašli svog real-life Aladina!

Kanadski glumac Mena Massoud i Britanska glumica Naomi Scott glumiti će Aladina i Jasmine, a kako je već prije najavljeno, Will Smith je potvrđen za ulogu Duha iz svjetiljke. Iako su nam glavni glumci relativno nepoznati, već sad se veselimo njihovom sudbonosnom filmskom prvom susretu...

 

 Režiser filma, Guy Ritchie, inzistirao je na tome da Aladina i Jasmine glume glumci bliskoistočnog podrijetla, ali nisu uspjeli naći nikoga tko je zadovoljavao njihove kriterije. Uloge su same po sebi zahtjevne, jer onaj tko će ih glumiti, mora osim glume pokazati i zavidan talent u pjevanju i plesanju.

 

Willa Smitha totalno možemo zamisliti kao duha iz svjetiljke, a ako je vjerovati šuškanjima ulogu negativca Jafara, također bi trebalo dobiti neko veliko glumačko ime. U svakom slučaju, jako se veselimo ekranizaciji jednog od omiljenog Disneyjevog crtića našeg djetinjstva!

 

🔶🔴🔶🔴 #japan Trousers: @moonleeartwear Top: @rejinapyo Bag: @guemabarnaba

Objavu dijeli Naomi Scott (@naomigscott)

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0