Life&style 01. rujna 2020.

Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila koja morate znati

Douglas.
Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila koja morate znati Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila koja morate znati Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila koja morate znati Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila koja morate znati Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila koja morate znati Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila koja morate znati Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila koja morate znati 1/8 Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila koja morate znati

Kad god razmišljate o bronzerima, na umu sigurno imate onaj suncem okupani look koji želite postići njihovim korištenjem. Međutim, često završite s pogrešnom nijansom bronzera ili ga krivo nanosite, pa finalni look bude daleko od onoga što ste priželjkivali.

To nije razlog da odustanete od bronzera jer su oni najbolje rješenje za postizanje zdrave preplanule boje i sjaja, stoga vam donosimo par pametnih pravila s kojima ćete ovladati nanošenjem i odabirom bronzera.

Zapamtite da bronzer nije kontura. Dok je kod konturiranja riječ o oblikovanju i definiranju strukture lica, bronzeri služi za dodavanje topline i sjaja licu.

 | Autor: Douglas Douglas Too Faced Diamond Fire Bronzer, 305,00 kn

Drugim riječima, pažljivo s mjestima na koje ćete ga aplicirati! Nanesite ga na vrh obraza, vrh nosa i iznad sljepoočnice, a za potpuni učinak stavite malo bronzera i na vrat te ispod brade. Ne zaboravite na četkicu – koristite mekanu četkicu, pri čemu je za bronzer u kamenu, prahu i za kremaste formule najbolji kosi kist.

Birajte bronzer s obzirom na vaš tip kože. Ako imate suhu kožu, posegnite za tekućim bronzerom,

 | Autor: Douglas Douglas Perricone MD No Makeup Bronzer Broad Spectrum SPF 15 (10 ml), 275 kn

ali ako vam je koža masna, odaberite bronzer u kamenu ili prahu.

 | Autor: Douglas Douglas Benefit Hoola Matte Bronzer, 285 kn

Dodatni savjet – stavite puder i ostale podloge za lice koje inače koristite na čekanje. Tijekom ljeta pokušajte pustiti da koža sjaji što je više moguće jer ćete tako dobiti prirodan sjajni izgled prije nego što dodate malo bronzera za osunčani izgled. Prstima nanesite bronzer kako bi se što bolje stopio s kožom.

Osim o teksturi, vodite računa i o boji bronzera. Zlatno pravilo je da bronzer ne smije biti više od jedne ili dvije nijanse tamniji od vaše prirodne boje kože. Dok oni sa svjetlijom kožom trebaju tražiti pudere u boji breskve ili tople bež nijanse,

 | Autor: Douglas Douglas Douglas Big Bronzer Golden Sun Edition, 135 kn

tamnijoj koži najbolje pristaju ciglasti ili čokoladni tonovi.

 | Autor: Douglas Douglas Too Faced Dark Chocolate Soleil Bronzer, 249 kn

Ako imate žućkasti podton kože, zlaćani bronzer

 | Autor: Douglas Douglas Becca Sunlit Bronzer, 299 kn

je najbolja opcija!

Manje je više. Nemojte upasti u zamku i staviti previše bronzera. Slojevitost je rješenje svega – nanosite ga postepeno dok ne postignete željeni look. Za potpuni dojam, stavite malo highlightera

 | Autor: Douglas Douglas Douglas Highlighting Powder, 115 kn

za božanstveni brončani izgled!

Neka ljeto traje što duže uz Douglas parfumerije u čijim vas poslovnicama i na www.douglas.hr čeka bogata ponuda bronzera od brojnih popularnih i ekskluzivnih brendova s kojima ćete osigurati preplanuli ten i kada niste na plaži.