Life&style

Namještaj s Gucci potpisom? Nama zvuči predobro!

Umjetnički direktor ove modne kuće, Alessandro Michele, više neće dizajnirati samo odjeću; talijanski modni brend Gucci najavio je kolekciju komada za uređenje doma

Ako netko donosi zabavu u svijet mode, onda je to Gucci! Svake sezone nas razveseli s još ljepšim, još veselijim, još jarkijim bojama. Jedna riječ koju Gucci nema u svom rječniku? Minimalizam. 

Ništa drugačije neće izgledati ni Guccijeva kolekcija komada za uređenje interijera. Za Gucci Décor dizajnirati će Alessandro Michele, a komadi za dom sadržavati će sve već poznate motive njegovih kolekcija. Tigrovi, zmije, psi, mačke i pčele dekoracija su na jastucima, a ako se nečemu veselimo onda je to prepoznatljivi viktorijanski Gucci stil dekoriran cvjetnim i geometrijskim printevima.

 | Autor: Gucci Gucci Gucci jastuci

Od manjih predmeta tu su vaze, posuđe i metalni višenamjenski tanjuri. Ako ste baš odlučili sve začiniti Guccijem (i to adekvatno platiti), u ponudi su i konkretniji komadi poput stolaca i stolića. 

 | Autor: Gucci Gucci

Alessandro Michele je pažljivo kreirao i četiri različita mirisa za dom, a dolaze u varijanti svijeća - naravno, dizajniranih tako da vizualno savršeno odgovaraju ostatku kolekcije. 

 | Autor: Gucci Gucci Gucci stolci

Iako cijene kolekcije još uvijek nisu poznate, šuška se da bi najjeftiniji komad mogao biti oko 1300 kuna, dok će namještaj poput primjerice stolaca i garderobne pregrade koštati i do 200.000 kuna! Ok, smijemo maštati zar ne?

 | Autor: Gucci Gucci Gucci pregrada

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Gucci

Komentari 0